Veelgestelde vragen


Hier vind je de meestgestelde vragen over de shop. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan even contact met ons op.
 

Bestellen & Verzenden

1Wat is de levertijd?
De levertijd is afhankelijk van de voorraad en het bestelde product. E-books ontvang je doorgaans binnen 24 uur en onze andere producten meestal binnen enkele dagen. Daarin zijn we ook afhankelijk van de levertijd van onze leveranciers. Wij hebben geen invloed op de levertijd van affiliate producten.

Heb je snel iets nodig? Laat het ons dan even weten, we denken graag met je mee.
2Ik heb een bestelling geplaatst, maar geen bevestiging gehad.
Als de bestelling in je account staat is de bestelling bij ons goed doorgekomen. Het kan zijn dat de bevestigingsmail hiervan in de spambox of bij ongewenste mail terecht is gekomen. Is dat niet het geval, neem dan even contact met ons op.
3Kan ik mijn bestelling nog wijzigen?
Na het plaatsen en afronden van een bestelling kan deze niet meer gewijzigd worden. Heb je nog geen verzendbevestiging van ons ontvangen, dan kun je wel contact met ons opnemen om de eerder geplaatste bestelling te annuleren zodat je een nieuwe kan plaatsen.
4Wat zijn de verzendkosten?
Wij versturen al onze fysieke producten met PostNL. De verzendkosten binnen Nederland bedragen €6,75, voor het buitenland (België, Duitsland & Luxemburg) bedragen de verzendkosten €13,-
5Naar welke landen verzenden jullie?
Wij kunnen bestellingen verzenden naar de volgende landen:
 • Nederland
 • België
 • Duitsland
 • Luxemburg

Betalen

1Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
Betalen in onze webshop kan met iDeal en Bankcontact, beide bieden een veilige en vertrouwde betaalomgeving.
2Hoe snel word ik terugbetaald na retourneren?
Na het aanmelden van je retour betalen we je binnen 14 dagen terug, mits alle producten in de retourzending bij ons in goede orde zijn ontvangen en verwerkt.
3Waar vind ik mijn factuur?
Bij het verzenden van je bestelling ontvang je de factuur als bijlage in de verzendbevestiging. De factuur is ook te downloaden in je account. Heb je geen factuur ontvangen? Neem dan even contact met ons op.

Retourneren

1Kan ik een product retourneren?
Het retour zenden van een product is mogelijk onder bepaalde voorwaarden. Wettelijk mag je binnen 14 dagen een product zonder opgaaf van reden terug sturen. Zie hieronder de uitzonderingen die hierop van toepassing zijn en de algemene voorwaarden:

Affiliate
Koop je een product bij één van onze affiliate partners (bijvoorbeeld Amazon of Bol.com), dan ga je akkoord met de retourvoorwaarden van deze winkel. Je kunt niet terecht bij Wander Rebel voor retour zendingen en vragen/klachten hierover dienen gericht te worden aan de winkel waar je het product hebt besteld.

Download
Heb je een digitaal product bij Wander Rebel gekocht, zoals een e-book of digitale foto, dan vervalt het retourrecht na het downloaden van het product. Het downloaden van het door jou gekochte product wordt geregistreerd en gecontroleerd.

Maatwerk
Koop je bij Wander Rebel een product wat specifiek voor jou op maat gemaakt wordt, dan is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is na succesvolle betaling definitief en kan dan niet meer geretourneerd worden.

Overige producten
Valt het door jou bestelde product bij Wander Rebel niet onder één van bovenstaande uitzonderingen, dan heb je het recht om een bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product naar ons retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor het retour zenden van het product zijn wel voor eigen rekening.

Als je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en (in redelijkerwijze mogelijk) in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via het contactformulier onderaan deze pagina of per mail naar info@wanderrebel.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten als het product in goede staat ontvangen is.

2Moet ik betalen bij retourneren?
De kosten voor het retour zenden van het product zijn voor eigen rekening. Verder zijn er geen extra kosten verbonden aan retour zendingen. Het in goede staat en in goede orde retourneren van een product valt onder de verantwoordelijkheid van de klant. Verpak het product daarom goed, kies voor een betrouwbare pakketdienst en bewaar het track & trace nummer zodat je kunt achterhalen waar een pakket is.
3Wat is het retouradres?
Het juiste retouradres ontvang je van ons na het aanmelden en goedkeuren van je retour. We hebben namelijk meerdere adressen voor het retourneren van producten en willen graag dat het op de juiste plek beland.

Vermeld op het pakket ook altijd het retour- of ordernummer zodat we de afhandeling zo soepel mogelijk kunnen laten verlopen.
4Hoe weet ik of jullie mijn retourzending ontvangen hebben?
Zodra we je retourzending hebben ontvangen en verwerkt, krijg je binnen 5 dagen van ons bericht.
5Hoe snel word ik terugbetaald na retourneren?
Na het aanmelden en goedkeuren van je retour zullen wij het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen terugstorten, mits het product binnen 14 dagen en in goede orde door ons ontvangen is. Zolang wij het product niet (in goede orde) hebben ontvangen wordt het verschuldigde orderbedrag niet teruggestort.

Garantie

1Heb ik garantie op mijn artikelen?
Bij normaal gebruik heb je recht op de wettelijke garantie. Heb je het product beschadigd of kapot ontvangen of is deze kapot gegaan bij normaal gebruik? Neem dan binnen 4 weken contact met ons op. Voor garanties op affiliate producten verwijzen wij door naar de leverancier.
2Hoelang geldt de garantie?
Bij een verkeerde levering of een defect product heb je 4 weken de tijd om dit bij ons te melden en aanspraak te maken op garantie. Na die tijd is alleen nog de fabrieksgarantie van toepassing, deze is afhankelijk van het product en de fabrikant. Voor garanties op affiliate producten verwijzen wij door naar de leverancier.
3Mijn product is beschadigd of kapot, wat nu?
Heb je het product beschadigd of kapot ontvangen? Dan kun je binnen 14 dagen gebruik maken van het retourbeleid en het product retour zenden. We sturen je dan een nieuw exemplaar toe of storten het aankoopbedrag terug.

Heb je het product langer dan 14 dagen en is het toch beschadigd of kapot gegaan? Dan kan aanspraak gemaakt worden op de garantie als het product normaal in gebruik is geweest.

Is het product beschadigd of kapot gegaan door eigen of andermans toedoen? Dan is het in redelijke zin te verwachten dat het een product beschadigd of kapot raakt. Ook dan denken we graag met je mee over reparatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Voor garanties op affiliate producten verwijzen wij door naar de leverancier.

Account & voorwaarden

1Waar vind ik mijn account?
Wanneer je bij een bestelling ook een account hebt aangemaakt, vind je deze terug op Mijn Account. Heb je een bestelling geplaatst als gast, dan is er geen account aanwezig.
2Hoe maak ik een account aan?
Een account aanmaken kan bij het plaatsen van een bestelling of je kunt je registreren opMijn Account.
3Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?
Deze is eenvoudig opnieuw in te stellen via wachtwoord vergeten. Lukt het niet om een nieuw wachtwoord in te stellen of weet je niet meer welk mailadres je hebt opgegeven? Neem dan even contact op.
4Hoe verwijder ik mijn account?
Een account wordt na een vaste periode van inactiviteit automatisch verwijderd. Wil je direct jouw account verwijderen? Neem dan even contact met ons op en wij verwijderen maximaal binnen 30 dagen het account. We zijn echter wettelijk verplicht om een aantal, aan je bestelling(en) gerelateerde, gegevens te bewaren.
5Delen jullie mijn gegevens met derden?
Wij delen alleen gegevens met derden om je bestelling in goede orde te kunnen afhandelen. Dit bijvoorbeeld adresgegevens om de bestelling naar te verzenden. Wij delen nooit gegevens met derden voor commerciële doeleinden.

Heb je toch het vermoeden dat een derde partij je gegevens onrechtmatig via ons heeft verkregen? Neem dan direct contact met ons op via info@wanderrebel.com
6Welke gegevens hebben jullie van mij?
Wij hebben en bewaren alleen de gegevens die je met ons gedeeld hebt tijdens het plaatsen van je bestelling. We zijn wettelijk verplicht deze gegevens te bewaren voor een periode van 7 jaar (fiscale bewaarplicht). Wil je inzien welke gegevens we van je hebben dan kun je deze gemakkelijk inzien via Mijn Account.

Heb je (nog) geen account, extra vragen of klopt er iets niet? Stuur ons dan even een verzoek tot inzage via info@wanderrebel.com
7Waar kan ik terecht met klachten of opmerkingen?
Mocht je vragen, klachten of opmerkingen hebben dan horen we dat graag. Neem dan even contact op via info@wanderrebel.com. We proberen je dan zo snel mogelijk te helpen.
8Waar vind ik de algemene voorwaarden?
De algemene voorwaarden die van toepassing zijn op de bestellingen in onze webshop zijn te bekijken en te downloaden op de Algemene Voorwaarden pagina.

Contact


  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Ordernummer

  Bericht

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.