Can-nublo1 kopie

Samenwerken met Wander Rebel

Wander Rebel is een reisblog voor de maatschappelijk betrokken en duurzame reiziger. Reizen doen we vooral voor ons plezier, maar ik ga graag een stapje verder. Zo zijn er nog genoeg minder bekende plekken in de wereld die aandacht verdienen en valt er veel te leren over de maatschappelijke kwesties die er spelen.

Met mijn artikelen wil ik anderen inspireren om zelf op reis te gaan, maar wil ik ook bewustwording creëren op het gebied van mens, dier en milieu. Het maakt reizen leuk, maar vooral ook erg leerzaam.

Het maakt Wander Rebel ook net even anders dan al die andere reisblogs. Ik werk dan ook graag samen met organisaties die dat ook zien en deze voorkeur genieten boven het hebben van een groot bereik.

Reisonderwerpen: duurzaamheid | cultuur | digital nomad | van life | outdoor |


Samenwerkingsmogelijkheden

Al reizende ben ik op zoek naar verhalen. Van de Maori in Nieuw-Zeeland tot authentiek Curaçao en van het gevecht om Jeruzalem tot de oorlog in Bosnië & Herzegovina.

Voor interessante verhalen, handige reistips en informerende artikelen klim ik graag in de digitale pen. Hieronder een aantal samenwerkingsmogelijkheden:

1. Reisartikelen in tekst & beeld
Als advertorial op Wander Rebel of ter publicatie voor eigen gebruik

2. Het plaatsen van een no follow link
Het opnemen van een link binnen een nieuw of bestaand artikel

3. Winacties
Trouwe lezers beloon ik graag met een duurzame winactie

Site informatie

Doelgroep
- 61% vrouw / 39% man
- 25 - 34 jaar
- Travel / Outdoor / Klimaat interesse

Bereik
- Januari '19: 3299 unieke bezoekers

Wander Rebel is ingeschreven onder KvK nummer 55093604

Disclaimer: Ik houd mij aan de regels van de Reclame Code en plaats alleen artikelen waar ik achter sta en waarbij de sponsoring eerlijk wordt vermeld. Gesponsorde links krijgen altijd een ‘no follow’ mee.
Eerder samengewerkt met:


 

Contact

Stuur mij gerust een voorstel voor een interessante samenwerking.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Bericht