SNS-aug2019 kopie

Samenwerken met Wander Rebel

Geen hobbymatige bloggers, maar twee ervaren ondernemers met een grote passie voor reizen, ondernemen en duurzaamheid.

Omdat we anderen op een realistische manier willen inspireren over een vrije manier van leven zijn we deze website gestart. Wij geloven in echte verhalen, het delen van kennis en het verbinden van mensen. Daarom schrijven we niet alleen mooie reisverhalen en over hoe je een camper kan bouwen, maar laten we ook de mindere kant van een bestaan als wereldreiziger zien en hebben we online een hechte community waarmee we regelmatig meet-ups organiseren.

Shamira is werkzaam als content marketeer en helpt bedrijven met het vertellen van verhalen door middel van tekst en fotografie. Je kan haar inhuren voor het tikken van inspirerende blogartikelen, het schieten van een paar toffe reis- en eventfoto's of voor een complete social media take-over. Haar werkzaamheden voert ze remote uit, maar voor korte projecten is ze ook op locatie in binnen- en buitenland beschikbaar.

Niels is werkzaam als netwerk engineer en helpt bedrijven met het inrichten van complexe IP netwerken. Je kan hem inhuren voor het configureren van computer/wifi netwerken, firewall migraties, remote VPN opdrachten en routing/switching projecten (Juniper/Fortigate/Infoblox). Zijn werkzaamheden voert hij remote uit, maar voor korte projecten is hij ook op locatie in binnen- en buitenland beschikbaar.

Naast onze freelance werkzaamheden is het mogelijk om via deze website met ons samen te werken. Als dé vanlife- en reisblog van Nederland met onze hechte online community zijn we net even anders dan veel andere reisblogs. Wij werken dan ook graag samen met organisaties die deze toegevoegde waarde zien en deze voorkeur genieten boven het hebben van alleen een groot bereik.

Onderwerpen: vanlife | zelfbouw camper | digital nomad | ondernemerschap | duurzaamheid


Samenwerken

1. Blogartikel
Het schrijven van een gesponsord artikel

2. Social media post
Het delen van een bericht, product of link op social media

3. Het plaatsen van een no follow link
Het opnemen van een link binnen een nieuw of bestaand artikel

4. Winacties
Trouwe lezers belonen we graag met een toffe winactie

Statistieken

Doelgroep
- 49,6% vrouw / 50,4% man
- 25 - 34 jaar
- Reizen / campers / ondernemen / lifestyle

Bereik
- December '19: 3741 unieke bezoekers

Wander Rebel is ingeschreven onder KvK nummer 55093604

Disclaimer: wij houden ons aan de Reclame Code en plaatsen alleen artikelen waar we achter staan en waarbij de sponsoring eerlijk wordt vermeld. Betaalde links krijgen altijd een rel ‘sponsored’ mee.


 

Contact

Wil je ons inhuren of heb je een interessante samenwerking? Laat van je horen :-)

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Bericht

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.