ProfielFoto1 kopie

Samenwerken met Wander Rebel

Wil je graag samenwerken? Dat kan! Lees dan even verder voor meer informatie over Wander Rebel en alle samenwerkingsmogelijkheden, en om er zeker van te zijn dat mijn aanbod past bij jouw dienst of product.

Wander Rebel is een online platform voor liefhebbers van reizen, het buitenleven en fotografie. Op de website vind je diverse blogs, foto's en digitale producten over thema's zoals reisroutes, vanlife en overlanding, kamperen, outdoor activiteiten, locatie-onafhankelijk werken en fotografie. Voor de hippie met surfbord, het avontuurlijke gezin, de (parttime) carrièretijger die werkt vanuit zijn kantoor op wielen, de outdoor liefhebber, de reizende milieuactivist en die ene persoon die altijd met een camera in zijn hand loopt.

Samenwerken doe ik graag met merken die passen bij dit platform en een inspiratie zijn voor mijn doelgroep. Zo ben ik o.a. beschikbaar voor persreizen en het verzorgen van fotocontent, maar ook het sponsoren van een blog, het reviewen van een product of een gesponsord social media bericht is mogelijk. Ik heb eerder gewerkt voor verschillende bedrijven in binnen- en buitenland, waaronder toeristenbureaus, accommodaties, outdoormerken en kampeerwinkels. Enkele opdrachtgevers waarvoor ik heb gewerkt zijn Daktent.nl, Morena Resort Curaçao, Nordic, Offgridcentrum, Stroomwinkel en Visit Sweden.

reizen | roadtrips | outdoor | hiken | kamperen | remote werken | fotografie | duurzaam

Samenwerkingsmogelijkheden

#1 – Persreizen, Blogsponsering en product reviews
Op mijn website deel ik graag merken die een inspiratie zijn voor liefhebbers van reizen, het buitenleven en/of fotografie. Samenwerking kan via het sponsoren van een bestaande of nog te plaatsen blog. Dit kan op basis van een persreis of een blog over een onderwerp waarin het merk wordt vermeldt, maar bijvoorbeeld ook het reviewen van een specifiek product.

#2 Social Media
Een andere sponsormogelijkheid is om een merk, dienst of product te noemen en laten zien via mijn Instagram account @Wander_Rebel. Dit kan bijvoorbeeld in een bericht, story, reel of een combinatie hiervan. De foto, video en captions maak ik zelf, maar kan in overleg ook als samenwerking waarbij de content (deels) wordt geleverd door de opdrachtgever.

#3 – Ambassadeur of partnerschap 
Wil je graag een vaste samenwerking aangaan in de vorm van een ambassadeur- of partnerschap? Merken en bedrijven waar ik 100% achter sta vermeld ik graag op regelmatige basis in mijn (online) content. Zoals het terugkerend noemen en laten zien van het merk in mijn blogs, foto's en op social media. Zo'n partnerschap gaat verder dan een eenmalige samenwerking, maar heeft een diepere betrokkenheid waarbij ik streef naar een sterke en langdurige verbinding.

#4 – Fotografie
Naast dit online platform werk ik als reis- en documentaire fotograaf met een interesse in reizen, het buitenleven en milieu thema's zoals klimaatverandering. Met een passie voor eerlijke storytelling wil ik anderen aanmoedigen om eropuit te gaan en bewustzijn creëren op het gebied van milieu. Ik werk aan eigen projecten, maar ik ben ook beschikbaar voor opdrachten van kranten, magazines, toeristenbureaus en (outdoor) merken. Kijk op mijn website voor meer informatie.

Bereik en informatie

Doelgroep
Lezers van Wander Rebel hebben een bovengemiddelde interesse in reizen, het buitenleven, kamperen, ondernemen en lifestyle. De grootste groep lezers valt in de leeftijdscategorie 25 tot 44 jaar, maar ook jonger en ouder komen regelmatig even lezen. De meeste lezers komen uit Nederland, maar omdat mijn website tweetalig is (Nederlands en Engels) bereik ik ook lezers uit de rest van de wereld.

Bereik
Gemiddeld trekt Wander Rebel maandelijks zo'n 10.000 unieke bezoekers.

Social Media
Wander Rebel is actief op Instagram (3100+ volgers) en Pinterest (78k+ weergaven p.m.) waar ik mensen meeneem in mijn leven als reizende fotograaf en tips deel m.b.t. de onderwerpen waar ik over blog. Daarnaast ben ik actief als beheerder van Dutch Roamers, een community voor Nederlandse vanlifers en overlanders, met op Instagram een bereik van 2465+ volgers en op Facebook 4785+.

ARTEQX
Wander Rebel is onderdeel van ARTEQX en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het KvK nummer 92708579.

Tarieven
Prijzen zijn afhankelijk van inzet, duur, medium en aanvullende wensen. Vraag mijn mediakit aan voor meer informatie over de mogelijkheden, statistieken en prijzen.

Disclaimer
Ik schrijf en fotografeer alle content zoals blogs, social media posts en beelden zelf of in overleg samen/gecombineerd/aangeleverd. Verder houd ik mij aan de Reclame Code en plaats alleen content waarbij de sponsoring eerlijk wordt vermeld. Lees hier meer over in de disclaimer.


 

Contact

    Naam (verplicht)

    E-mail (verplicht)

    Bericht

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.