Samenwerken

Samenwerken met Wander Rebel

Geen hobbymatige blogger, maar een ondernemer met 10 jaar ervaring en een grote passie voor reizen, vrijheid, ondernemen, fotografie en duurzaamheid.

Met mijn blog en producten richt ik mij op lezers die – net als ik – de vrijheid willen van reizen en locatie-onafhankelijk werken, maar dat wel willen doen in goede balans met hun financiën, een eventuele vaste thuisbasis en leefbare planeet. Omdat ik geloof dat het allemaal kan, als je maar bewust bezig gaat met je werk, omgeving, tijd en geld.

Ik werk graag samen met merken die passen bij mijn blog en relevant zijn voor mijn doelgroep. Met een focus op vanlife, locatie-onafhankelijk werken, financiële vrijheid en duurzaamheid is er een niche die onderscheidend is van veel andere blogs. Ik werk dan ook graag samen met merken die een voorkeur hebben voor deze toegevoegde waarde i.p.v. alleen het hebben van een groot bereik.

Naast mijn blog ben ik ook in te huren al gastblogger en fotograaf, remote of voor projecten op locatie in binnen- en buitenland. Bekijk de mogelijkheden hieronder of neem even contact op.

reizen | vanlife | camper bouwen | locatie-onafhankelijk werken | financiële vrijheid | duurzaamheid


Samenwerken

#1 – Gesponsorde blog
Met zo’n 10.000 unieke bezoekers per maand deel ik graag mooie merken die affiniteit hebben met een vrij, onafhankelijk of duurzaam leven. Wil je jouw merk onder de aandacht brengen? Dat kan via een gesponsorde blog, -link of advertentiebanner en is mogelijk vanaf €75 afhankelijk van inzet, duur of mogelijk aanvullende wensen.

#2 – Huur mij in als gastblogger
Spreken onderwerpen zoals reizen, van life, locatie-onafhankelijk werken, financiële vrijheid en duurzaamheid jou aan en wil je graag een artikel om te gebruiken voor eigen publicatie? Mij inhuren als gastblogger kan eenmalig of periodiek en is mogelijk vanaf €250 afhankelijk van onderwerp, duur en mogelijk aanvullende wensen.

#3 – Huur mij in als fotograaf
Naast mijn blog ben ik ook actief als fotograaf en storyteller met een focus op lifestyle (reizen, outdoor, vanlife) en documentair (social issues, milieu, human interest). Mijn persoonlijke werk vind je op deze website en is te koop voor publicatie of als print voor aan de muur. Tevens ben ik in te huren als fotograaf voor verkeersbureaus, outdoor merken en recreatie.

#4 – Interviews
Vind je de onderwerpen waar ik over schrijf interessant om te delen in een interview? Mijn verhalen over vanlife, het bouwen van een eigen camper, locatie-onafhankelijk werken, financiële vrijheid en duurzaamheid verschenen o.a. in De Telegraaf, het AD en op NU.nl, maar ook op websites van merken zoals Victron en op websites van collega bloggers. Ik sta altijd open voor leuke interviews.

Website informatie

Doelgroep
Lezers van Wander Rebel hebben een bovengemiddelde interesse in onderwerpen over reizen, campers, ondernemen, lifestyle en financiën. De grootste groep lezers valt in de leeftijdscategorie 25 tot 34 jaar, maar ook jonger en ouder komen regelmatig even lezen. Het percentage man/vrouw is met 50,4% en 49,6% vrijwel gelijk aan elkaar.

Bereik
Gemiddeld trekt Wander Rebel elke maand bijna 10.000 unieke bezoekers, met in juni 2020 een record van 12.896 unieke bezoekers. Tevens is mijn blog al meermaals in de media verschenen - waaronder in de landelijke Telegraaf, het AD en op NU.nl - en heb ik ruim 1300 nieuwsbrief abonnees.

Social Media
Wander Rebel is vooral actief op Instagram (1710+ volgers) en Pinterest (40k+ weergaven per maand) waar ik mijn kennis en ervaring deel over reizen, vanlife, locatie-onafhankelijk werken, financiële vrijheid en duurzaamheid. Daarnaast ben ik actief als beheerder van de Vanlife NL Community op Instagram (1980+ volgers).

Kamer van Koophandel
Wander Rebel is ingeschreven onder KvK nummer 55093604.

Disclaimer
Ik houd me aan de Reclame Code en plaats alleen content waarbij de sponsoring eerlijk wordt vermeld. Tevens krijgen alle gesponsorde links een "no follow" of "sponsored" tag mee. Lees hier meer over in de disclaimer.


 

Contact

    Naam (verplicht)

    E-mail (verplicht)

    Bericht

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.