Samenwerken

Samenwerken met Wander Rebel

Hi! Wij zijn Niels en Shamira, twee ondernemers met meer dan 10 jaar ervaring en een grote liefde voor reizen, vrijheid, het buitenleven, ondernemen en fotografie.

Met Wander Rebel maken wij content voor vrijheidsmiljonairs (to be) die streven naar een nieuwe en vrije manier van wonen, werken en reizen. We schrijven over thema’s zoals reizen, vanlife, outdoor activiteiten, locatie-onafhankelijk werken, financiën en fotografie. Alles wat ons het ultieme gevoel van vrijheid geeft of waarmee we meer vrijheid kunnen creëren. Voor de hippie met surfbord, het avontuurlijke gezin, de (parttime) carrièretijger die werkt vanuit zijn kantoor op wielen, de outdoor liefhebber, de reizende milieuactivist en die ene persoon die altijd met een camera in zijn hand loopt.

Wij werken graag samen met merken die passen bij ons online platform en relevant zijn voor onze doelgroep. Samenwerken kan o.a. in de vorm van een gesponsord artikel, gesponsorde link, advertentiebanner, gesponsorde social media post/story of een vast partnerschap. Heb je zelf een puik idee? Stuur ons dan ook zeker een berichtje.

reizen | outdoor | vanlife | remote werken | financiën | fotografie | duurzaam

Samenwerken

#1 – Sponsoring en ambassadeursschap
Op onze website delen we graag merken die affiniteit hebben met reizen, campers, outdoor, fotografie, remote werken en duurzaamheid. Samenwerken kan via een gesponsorde blog, social media of een partnerschap. Prijzen zijn afhankelijk van inzet, duur, medium en mogelijk aanvullende wensen. Vraag onze mediakit aan voor meer informatie over de mogelijkheden, statistieken en prijzen.

Disclaimer
Wij houden ons aan de Reclame Code en plaatsen alleen content waarbij de sponsoring eerlijk wordt vermeld. Tevens krijgen alle gesponsorde links een "no follow" mee. Lees hier meer over in de disclaimer.

#2 – Fotografie
Naast dit online platform zijn we ook werkzaam als fotograaf met een focus op reizen, outdoor en documentair. Ons persoonlijke werk vind je op deze website en is te koop voor publicatie. Ook fotograferen we in opdracht voor toeristenbureaus, outdoor merken, evenementen en recreatie.

#3 – Interviews
Vind je de onderwerpen waar we over schrijven interessant om te delen in een interview? Onze verhalen over reizen, vanlife, het bouwen van een eigen camper, locatie-onafhankelijk werken en fotografie verschenen o.a. in De Telegraaf, het AD en op NU.nl, maar ook op websites van merken zoals Victron en websites van collega bloggers. We staan altijd open voor leuke interviews.

Website informatie

Doelgroep
Lezers van Wander Rebel hebben een bovengemiddelde interesse in onderwerpen over reizen, buitenleven, campers, ondernemen, lifestyle en financiën. De grootste groep lezers valt in de leeftijdscategorie 25 tot 44 jaar, maar ook jonger en ouder komen regelmatig even lezen.

Bereik
Gemiddeld trekt Wander Rebel maandelijks zo'n 10.000 unieke bezoekers. De meeste bezoekers komen uit Nederland, maar veel van onze blogartikelen zijn ook beschikbaar in het Engels waardoor we ook bezoekers uit de Verenigde Staten, Duitsland en veel andere Europese landen trekken. Dit zorgt ervoor dat je jouw product indien gewenst niet alleen in Nederland, maar ook internationaal onder de aandacht kan brengen.

Social Media
Wander Rebel is actief op Instagram (2800+ volgers) en Pinterest (70k+ weergaven per maand) waar we onze tips en ervaringen delen over reizen, vanlife, outdoor, remote werken, financiën en fotografie. Daarnaast zijn we actief als beheerder van de Vanlife NL Community op Facebook (4605+) en Instagram (2350+ volgers).

Kamer van Koophandel
Wander Rebel is ingeschreven onder KvK nummer 86521160.


 

Contact

    Naam (verplicht)

    E-mail (verplicht)

    Bericht

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.