Samenwerken

Ongegeneerd reclame maken vinden we maar niks. De kracht ligt daarom bij een goede samenwerking waarin er een win-win situatie wordt gecreëerd voor alle partijen.
Waarom samenwerken met Wander Rebel
Op Wander Rebel wordt reisbloggen gecombineerd met storytelling en journalistiek. Met complete routes, artikelen met diepgang, handige tips en meevoerende reisverhalen neem ik lezers mee in de wereld van reizen zoals reizen hoort te zijn.

Met mijn artikelen wil ik anderen inspireren om zelf op reis te gaan, maar ik wil ook bewustwording creëren op het gebied van mens, dier en milieu. Het maakt reizen leuk, leerzaam en informatief. Het maakt Wander Rebel tevens onderscheidend.

Met die onderscheidenheid en niche werk ik graag samen met organisaties die deze voorkeur genieten boven het hebben van een groot bereik. Hier val je op terwijl je elders in de menigte verdwijnt.

Reisonderwerpen: backpacken | digital nomad | roadtrippen | outdoor | duurzaamheid

Doelgroep: 25 - 34 jaar | 69% vrouw - 31% man | interesse in travel, sport & klimaat
Samenwerkingsmogelijkheden
Als parttime digital nomad reis ik de wereld over op zoek naar verhalen. Van de Maori cultuur in Nieuw-Zeeland tot authentiek Curaçao en van het gevecht om Jeruzalem tot de geschiedenis van Berlijn.

Voor verhalen klim ik graag in de digitale pen en neem ik plaats achter de lens voor aanvullend beeldmateriaal. Hieronder een aantal samenwerkingsmogelijkheden:

1. Reisartikelen in tekst & beeld
Als advertorial op Wander Rebel of ter publicatie voor eigen gebruik

2. Het plaatsen van een no follow link
Het opnemen van een link binnen een nieuw of bestaand artikel

3. Winacties
Trouwe lezers beloon ik graag met een gave winactie

Eerder samengewerkt met:Laten we contacten om de mogelijkheden te bespreken voor een mooie samenwerking!

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Bericht

Wander Rebel is ingeschreven onder KvK nummer 55093604

Disclaimer: Ik houd mij aan de regels van de Reclame Code en plaats alleen artikelen waar ik achter sta en waarbij de sponsoring eerlijk wordt vermeld. Gesponsorde links krijgen altijd een ‘no follow’ mee.