Auteurs ebook camper bouwen

Samenwerken met Wander Rebel

Hi! Wij zijn Niels en Shamira, twee ondernemers met meer dan 10 jaar ervaring en een grote liefde voor reizen, vrijheid, het buitenleven, ondernemen en fotografie.

Met Wander Rebel maken wij content voor vrijheidsmiljonairs (to be) die streven naar een nieuwe en vrije manier van wonen, werken en reizen. We schrijven over thema’s zoals reizen, vanlife, outdoor activiteiten, locatie-onafhankelijk werken, financiën en fotografie. Alles wat ons het ultieme gevoel van vrijheid geeft of waarmee we meer vrijheid kunnen creëren. Voor de hippie met surfbord, het avontuurlijke gezin, de (parttime) carrièretijger die werkt vanuit zijn kantoor op wielen, de outdoor liefhebber, de reizende milieuactivist en die ene persoon die altijd met een camera in zijn hand loopt.

Wij werken graag samen met merken die passen bij ons online platform en relevant zijn voor onze doelgroep. Samenwerken kan o.a. in de vorm van een gesponsord artikel, gesponsorde link, advertentiebanner, gesponsorde social media post/story of een vast partnerschap. Heb je zelf een puik idee? Stuur ons dan ook zeker een berichtje.

reizen | outdoor | vanlife | remote werken | financiën | fotografie | duurzaam

Samenwerken

#1 – Gesponsorde blog
Met zo’n 10.000 unieke bezoekers per maand delen we graag mooie merken die affiniteit hebben met een vrij, onafhankelijk of duurzaam leven. Wil je jouw merk onder de aandacht brengen? Dat kan via een gesponsorde blog, -link of advertentiebanner en is mogelijk vanaf €75 afhankelijk van inzet, duur of mogelijk aanvullende wensen.

Disclaimer
Wij houden ons aan de Reclame Code en plaatsen alleen content waarbij de sponsoring eerlijk wordt vermeld. Tevens krijgen alle gesponsorde links een "no follow" of "sponsored" tag mee. Lees hier meer over in de disclaimer.

#2 – Huur ons in als fotograaf
Naast dit online platform zijn wij ook actief als fotograaf met een focus op documentair (social issues, milieu, human interest) en lifestyle (reizen, outdoor, vanlife). Ons persoonlijke werk vind je op deze website en is te koop voor publicatie of als print. Ook kun je ons inhuren voor fotografieopdrachten voor verkeersbureaus, outdoor merken, evenementen en recreatie.

#3 – Interviews
Vind je de onderwerpen waar we over schrijven interessant om te delen in een interview? Onze verhalen over vanlife, het bouwen van een eigen camper, locatie-onafhankelijk werken en financiële vrijheid verschenen o.a. in De Telegraaf, het AD en op NU.nl, maar ook op websites van merken zoals Victron en op websites van collega bloggers. We staan altijd open voor leuke interviews.

Website informatie

Doelgroep
Lezers van Wander Rebel hebben een bovengemiddelde interesse in onderwerpen over reizen, buitenleven, campers, ondernemen, lifestyle en financiën. De grootste groep lezers valt in de leeftijdscategorie 25 tot 34 jaar, maar ook jonger en ouder komen regelmatig even lezen. Het percentage man/vrouw is met 50,4% en 49,6% vrijwel gelijk aan elkaar.

Bereik
Gemiddeld trekt Wander Rebel elke maand bijna 10.000 unieke bezoekers, met in juni 2020 een record van 12.896 unieke bezoekers. Tevens is onze blog al meermaals in de media verschenen - waaronder in de landelijke Telegraaf, het AD en op NU.nl - en hebben we ruim 1300 nieuwsbrief abonnees.

Social Media
Wander Rebel is o.a. actief op Instagram (2340+ volgers) en Pinterest (82k+ weergaven per maand) waar we onze tips en ervaringen delen over reizen, vanlife, outdoor, remote werken, financiën en fotografie. Daarnaast zijn we actief als beheerder van de Vanlife NL Community op Facebook (4125+) en Instagram (2265+ volgers).

Kamer van Koophandel
Wander Rebel is ingeschreven onder KvK nummer 86521160.


 

Contact

    Naam (verplicht)

    E-mail (verplicht)

    Bericht

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.