Wifi voor vliegvelden over de hele wereld

Langer dan 8 maanden in het buitenland
Langer dan 8 maanden in het buitenland en uitschrijven gemeente
2 oktober 2016
Tag thuisbezorgd.nl
Even tijd voor jezelf met de tag #TijdVoorMezelf
12 oktober 2016

Wifi voor vliegvelden over de hele wereld

Wifi vliegvelden over de hele wereld

Vliegvelden zijn nou niet bepaald de meest inspirerende plekken om je tijd door te moeten komen. Of je moet geluk hebben en mag je wachten op de luchthaven Changi Airport in Singapore.

Deze luchthaven, die zich al meer dan eens beste luchthaven ter wereld mag noemen, heeft verschillende binnentuinen, een bioscoop die 24/7 open is, een zwembad op het dak, een shoppingparadijs en desalniettemin gratis wifi!

Helaas landen we niet allemaal of hebben we een tussenstop op Changi Airport en helaas zijn ook niet alle vliegvelden even gul als het gaat om gratis wifi. En dat terwijl je soms uren moet wachten op je vlucht en je niet welkom bent in de business lounge waar ze vaak wel gratis wifi hebben.

Lijst met wifi wachtwoorden voor vliegvelden over de hele wereld

Moeten betalen om de nieuwste vlog van je favo YouTuber te kijken en om een laatste luchthaven selfie te delen op Instagram kan tegenwoordig echt niet meer. Zo vinden ook een hoop luchthavenpersoneelsleden.

En gelukkig maar, want daardoor cirkelt er nu een linkje rond met alle wifi wachtwoorden van vliegvelden over de hele wereld. Kun je weer met een gerust reis hart je social media bijhouden en contact houden met het thuisfront.

Alstublieft!

Offline de lijst bekijken via de app Wifox

Lekker handig. Heb je eindelijk de lijst der lijsten, kun je die natuurlijk niet gebruiken als je nog niet op het internet zit. Gelukkig hebben ze daar ook nog over nagedacht.

Voor een kleine bijdrage van ongeveer €2 kun je de app downloaden en de wifi wachtwoorden van de vliegvelden offline inzien. Hier voor iOS en hier voor Android.

Have fun!

Shamira
Shamira
Met een drang naar vrijheid reis ik als digital nomad de wereld rond op zoek naar mooie bestemmingen, andere culturen en interessante verhalen. Op WanderRebel.com deel ik mijn ervaringen met de reisliefhebber, maar ook met de thuisblijver die liever meereist vanachter het beeldscherm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *