Reisvideo: Eerste keer backpacken in Thailand

Koh Tao & Koh Nang Yuan
Snorkelparadijs Koh Tao in Thailand
15 mei 2016
In de winter naar Lapland
In de winter naar Lapland
25 mei 2016

Reisvideo: Eerste keer backpacken in Thailand

Reisvideo: Eerste keer backpacken Thailand

In maart 2016 ging onze reis voor het eerst richting het verre Azië. De bestemming: Thailand. Deze reis was niet alleen onze eerste ervaring met Azië, maar ook onze eerste ervaring met backpacken. Beide is ons erg goed bevallen! Uiteraard gingen onze camera’s mee en hebben we wat beelden geschoten. Hieronder het resultaat in een compilatie video.

Ben je benieuwd naar meer reisvideo’s? Abonneer je dan op mijn YouTube kanaal

Meer weten over Thailand? Lees hier verder.

Shamira
Shamira
Met een drang naar vrijheid reis ik als digital nomad de wereld rond op zoek naar mooie bestemmingen, andere culturen en interessante verhalen. Op WanderRebel.com deel ik mijn ervaringen met de reisliefhebber, maar ook met de thuisblijver die liever meereist vanachter het beeldscherm.

2 Comments

  1. Yvonne schreef:

    Oh heerlijk, als ik dit zie krijg ik heimwee naar het jaar dat we rondreisden in Zuid-Oost Azië en ook het mooie Thailand ontdekten, regelmatig van op de motorbike. Leuke film!

  2. Sheila schreef:

    Ik ben gek op backpacken en al helemaal in Zuid Oost Azië. Het is dan ook geregeld mijn reisbestemming. De laatste keer Thailand was afgelopen september. We zijn gewoon met de rugzak op pad gegaan zoals altijd, alleen nu ook nog met dreumes en zwanger. En het ging niet veel anders dan normaal. Geweldig! Ik ga er ook vanuit dat onze kleine man net zo’n backpacker gaat worden als zijn ouders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *