Het gezicht achter Wander Rebel ben ik, Shamira van Veenendaal. Een 27-jarige Utrechter. Wereldreiziger. Freelance content marketeer. Parttime digital nomad. Ambitieus. Tikkeltje rebels.

Reizen is mijn tweede liefde. De wereld is mooi, maar ook heel leerzaam. Burgerlijkheid is niets voor mij en ik doe dingen graag net even anders dan de rest. Reizen is voor mij dan ook meer dan alleen leuke bestemmingen afvinken. Ook mijn interesse in duurzaamheid en de maatschappelijke kant van de wereld is een reden om mijn grenzen letterlijk te verleggen. Ik vind het belangrijk dat deze onderwerpen actief worden gedeeld om lezers maatschappelijk betrokken te laten raken waardoor zij duurzamer met hun reizen omgaan. Naast reisblogger op Wander Rebel creëer ik ook in opdracht content voor ondernemers en bedrijven die maatschappelijk verantwoord durven te ondernemen.

Wander Rebel
De rondreizende rebel ben ik. Mijn persoonlijke reisblog Wander Rebel is mijn creatieve uitlaatklep waar ik artikelen schrijf om anderen te inspireren om zelf op reis te gaan en bewustwording creëer op het gebied van mens, dier en milieu. Reizen is zoals gezegd niet alleen leuk, maar vooral ook erg leerzaam. Met documentaire reportages, reisverhalen en culturele tips neem ik lezers dan ook mee in de wereld van reizen zoals reizen écht is. Soms leuk en relax, maar soms ook met maatschappelijke kwesties die ons allemaal aangaan. Op dit reisplatform komen dan ook mijn interesses voor reizen, content en duurzaamheid samen. Alle artikelen zijn van eigen hand en gebaseerd op mijn eigen mening en ervaring. Dat maakt Wander Rebel een persoonlijke reisblog van een échte liefhebber.


Wil je mij volgen of heb je vragen? Stuur gerust een berichtje (vind ik leuk) en volg mij op Facebook, Twitter, YouTube of Instagram.