Het gezicht achter Wander Rebel ben ik, Shamira van Veenendaal. Een 27-jarige Utrechter. Wereldreiziger. Freelance content manager. Parttime digital nomad. Ambitieus. Tikkeltje rebels.

Reizen is mijn tweede liefde. De wereld is mooi, maar ook heel leerzaam. Burgerlijkheid is niets voor mij en ik doe dingen graag net even anders dan de rest. Reizen is voor mij dan ook meer dan alleen leuke bestemmingen afvinken. Ook mijn interesse in aardwetenschappen en het begrijpen van mijn medemens en de wereld is een reden om mijn grenzen letterlijk te verleggen. Als freelance content manager ben ik als parttime digital nomad werkzaam voor ambitieuze ondernemers en organisaties die maatschappelijk verantwoord durven te ondernemen. In mijn vrije tijd pak ik graag mijn eigen camera en notitieboekje erbij om eigen reisverhalen te tikken. Zonde om dat voor mezelf te bewaren en daarom deel ik ze graag op Wander Rebel.

Wander Rebel
De rondreizende rebel ben ik. Mijn persoonlijke reisblog Wander Rebel is mijn creatieve uitlaatklep waar ik artikelen schrijf om anderen te inspireren op zelf op reis te gaan en bewustwording creëer op het gebied van mens, dier en milieu. Reizen is zoals gezegd niet alleen, maar vooral ook erg leerzaam. Met documentaire reportages, meeslepende reisverhalen en culturele tips neem ik lezers dan ook mee in de wereld van reizen zoals reizen hoort te zijn. Op dit reisplatform komen dan ook mijn interesses voor reizen, content en duurzaamheid samen. Alle artikelen zijn van eigen hand en gebaseerd op mijn eigen mening en ervaring. Dat maakt Wander Rebel een persoonlijke reisblog van een échte liefhebber.


Wil je mij volgen of heb je vragen? Stuur gerust een berichtje (vind ik leuk) en volg mij op Facebook, Twitter, YouTube of Instagram.