Het gezicht achter Wander Rebel zijn wij: Shamira en Niels (hi!). Als ondernemers met een locatie-onafhankelijk beroep trekken we regelmatig de voordeur van onze vaste thuisbasis in Utrecht dicht om de wereld rond te reizen. Dit doen we als digital nomads waarbij we op afstand werken en als vanlifer in onze bestelbus die is omgebouwd tot camper.

Reizen is onze tweede liefde. Het geeft een gevoel van vrijheid, maar het maakt ook bewust van de wereld waarin we leven en wat onze rol daarin is. Zo zijn we in 2017 op wereldreis geweest en zagen we de directe gevolgen van klimaatverandering. Het heeft ervoor gezorgd dat we thuis veel bewuster en milieuvriendelijker zijn gaan leven. Ook ons reisgedrag wilden we verduurzamen en zodoende kochten we samen een bestelbus en bouwde deze om tot camper. Met ons eigen huis en kantoor op wielen reizen we nu door heel Europa en bewaren we de vliegreizen voor bestemmingen ver weg.

Met dé vanlife- en reisblog Wander Rebel willen we anderen op een realistische manier inspireren over een vrije levensstijl waarin er meer balans is tussen reizen, werken en duurzaamheid. Door bewuste keuzes ontstaat er meer vrijheid om het leven in te vullen zoals jij dat wil. Of dat nu fulltime vanuit een eigen huis op wielen is of parttime als digital nomad vanaf een zonnige bestemming. Als het maar realistisch is. Met Wander Rebel willen we juist laten zien hoe het leven van een vanlifer of digital nomad er écht uitziet.

Met een focus op ‘vanlife’, ‘remote werken’ en ‘duurzaamheid’ willen we anderen inspireren en met elkaar in contact brengen door middel van een hechte community. Hoe leuk is het immers om gelijkgestemden te kunnen vinden, volgen en ontmoeten?! Naast het schrijven van artikelen organiseren we daarom ook verschillende events zoals meet-ups en co-working dagen. Verder zijn we ook te vinden op Instagram onder de #vanlifenl en hebben we een actieve groep met vanlifers uit Nederland op Facebook.


Wil je Wander Rebel volgen of heb je vragen? Stuur gerust een berichtje (vinden we leuk) en volg ons op InstagramFacebook