Het gezicht achter Wander Rebel ben ik, Shamira van Veenendaal. Een 27-jarige Utrechter. Wereldreiziger. Freelance content marketeer. Parttime digital nomad. Ambitieus. Tikkeltje rebels.

Reizen is mijn tweede liefde. De wereld is mooi, maar ook heel leerzaam. Burgerlijkheid is niets voor mij en ik doe dingen graag net even anders dan de rest. Reizen is voor mij dan ook meer dan alleen leuke bestemmingen afvinken. Ook mijn interesse in aardwetenschappen en het begrijpen van mijn medemens en de wereld is een reden om mijn grenzen letterlijk te verleggen. Als freelance content manager ben ik als parttime digital nomad werkzaam voor ambitieuze ondernemers en organisaties die maatschappelijk verantwoord durven te ondernemen. In mijn vrije tijd pak ik graag mijn eigen camera en notitieboekje erbij om eigen reisverhalen te tikken. Zonde om dat voor mezelf te bewaren en daarom deel ik ze graag op Wander Rebel.

Wander Rebel
De rondreizende rebel ben ik. Mijn persoonlijke reisblog Wander Rebel is mijn creatieve uitlaatklep waar reisbloggen wordt gecombineerd met storytelling en journalistiek. Het maakt reizen leuk, leerzaam en informatief.

Met complete routes, artikelen met diepgang, handige tips en meevoerende reisverhalen neem ik je mee in de wereld van reizen zoals reizen hoort te zijn. Op pad met een camera en laptop realiseer ik artikelen die moeten inspireren om zelf op reis te gaan, maar die ook bewustwording creëren op het gebied van mens, dier en milieu. Op dit reisplatform komen dan ook mijn interesses voor reizen, content en duurzaamheid samen. Alle artikelen zijn van eigen hand en gebaseerd op mijn eigen mening en ervaring. Dat maakt Wander Rebel een persoonlijke reisblog van een échte liefhebber.


Wil je mij volgen of heb je vragen? Stuur gerust een berichtje (vind ik leuk) en volg mij op Facebook, Twitter, YouTube of Instagram.