Wander Rebel.

Een blog waar ik mensen wil inspireren over een vrij, onafhankelijk en duurzaam leven. Ik geloof dat een leven waarin je kan doen wat je leuk vindt, waarbij je jezelf kan ontwikkelen, waar ervaringen belangrijker zijn dan spullen en er goed wordt gezorgd voor mens, dier en planeet je een gelukkiger mens maakt.

 


 

Shamira van Veenendaal.

Schrijver, fotograaf en online communicatiespecialist. Met bijna 10 jaar ervaring als locatie-onafhankelijk ondernemer binnen de online marketing en communicatie help ik nu via mijn blog anderen in hun weg naar een vrij, onafhankelijk en duurzaam leven. Verder reis ik graag, ben ik gek op sushi, juich ik voor FC Utrecht en drink ik liever bier dan wijn.

 

 


 

Het gezicht achter dit blogplatform ben ik: Shamira van Veenendaal (hi!). Samen met man Niels en poes Saartje woon ik in Utrecht en leef ik een locatie-onafhankelijk bestaan als ondernemer. Jarenlang werkte ik binnen de online marketing en communicatie waardoor ik vrij was om parttime reizen en werken te combineren. Dat was en is nog steeds fantastisch, maar toch wilde ik meer betekenis aan dit leven geven. Zo wilde ik niet alleen ondernemen, maar ook bijdragen aan een betere wereld en eigen werk creëren op een manier die bij mij past en waar ik gelukkig van word. Sindsdien werk ik aan eigen schrijf- en fotografieprojecten en ben ik dit blogplatform gestart om anderen te helpen in hun weg naar een vrij, onafhankelijk en duurzaam leven.

Voor mij betekent zo’n leven de vrijheid hebben om te kunnen doen wat je leuk vindt en daarin een positieve impact maken op mens, dier en natuur voor een betere wereld. Daarom reis ik voornamelijk in onze zelfvoorzienende zelfbouw camper, werk ik toe naar financiële onafhankelijkheid en ben ik bezig mijn leven steeds verder te verduurzamen. Op dit blogplatform deel ik mijn ervaringen met een focus op thema’s zoals reizen, van life, locatie-onafhankelijk ondernemen, financiële vrijheid en duurzaamheid. Je vindt er informerende blogartikelen, maar mijn ondernemerservaring gebruik ik ook voor het ontwikkelen van e-books en online cursussen. Op deze manier wil ik mensen ook concreet begeleiden in hun weg naar een vrij, onafhankelijk en duurzaam leven.

Wil je meer over mij weten? Samenwerken? Stuur me dan een berichtje (vind ik leuk!).