Wander Rebel.

Met mijn blogs, e-books en online cursussen wil ik lezers inspireren over een vrij, onafhankelijk en duurzaam leven. Voor mij betekent dat een leven waarin ik kan doen wat ik het liefste wil doen zonder afhankelijk te zijn van anderen, tijd of geld. Daarom streef ik naar een goede balans tussen leuk werk en vrije tijd, werk ik toe naar financiële onafhankelijkheid en probeer ik mijn leven te verduurzamen.

 


 

Shamira van Veenendaal.

Blogger, fotograaf, locatie-onafhankelijk ondernemer, parttime vanlifer en milieuactivist. Met 10 jaar ervaring als ondernemer help ik nu anderen die – net als ik – de vrijheid willen van reizen en locatie-onafhankelijk werken, maar dat wel willen doen in goede balans met hun financiën, een vaste thuisbasis en een leefbare planeet. Verder ben ik gek op sushi, juich ik voor FC Utrecht en drink ik liever bier dan wijn.

 

 


 

Het gezicht achter Wander Rebel ben ik: Shamira van Veenendaal (hi!). Samen met man Niels en poes Saartje woon ik in Utrecht en reis ik parttime als locatie-onafhankelijk ondernemer in ons busje die we hebben omgebouwd tot camper.

Mijn ondernemersavontuur begon in 2012 als freelance online communicatiespecialist en sindsdien ben ik altijd vrij geweest om parttime reizen en werken te combineren. Dat was en is nog steeds fantastisch, maar toch miste er iets. Ik wilde graag eigen werk maken, bijdragen aan een betere wereld, een stabieler inkomen genereren en mijn werkuren slimmer inzetten zodat ik meer tijd over zou houden voor andere dingen die voor mij belangrijk zijn. Daarom maakte ik in 2015 de switch van freelancer naar ondernemer en begon ik deze blog om mijn weg naar een vrij, onafhankelijk en duurzaam leven te delen in de hoop daar ook anderen mee te inspireren. Daarnaast reis ik als fotograaf een deel van het jaar om op te zoek te gaan naar verhalen, terwijl ik ondertussen mijn leven onderweg documenteer.

Zo’n vrij, onafhankelijk en duurzaam leven betekent voor mij dus de vrijheid van kunnen reizen en locatie-onafhankelijk werken, maar wel in goede balans met leuk werk, vrije tijd, mijn financiën, een vaste thuisbasis en een leefbare planeet. Ik wil anderen laten zien dat je niet hoeft te kiezen tussen een saai leven met vastigheid en zekerheid of een onzeker maar avontuurlijk en reizend bestaan. Binnen mijn blogs en producten richt ik mij daarom op thema’s zoals reizen, vanlife, locatie-onafhankelijk ondernemen, financiële vrijheid en duurzaamheid.

Wil je meer over mij weten? Samenwerken? Stuur me dan een berichtje (vind ik leuk!).