E-course FIRE REBEL

Voor jouw weg naar financiële vrijheid!
Met de online cursus FIRE REBEL help ik jou om bewust te worden van geld en hoe je met meer inkomen, minder vaste lasten en slim investeren kan genieten van het leven nu én kan toewerken naar financiële vrijheid.

Voor locatie-onafhankelijk ondernemers die net als ik geloven dat je kan genieten van de vrijheid van reizen en locatie-onafhankelijk werken, mét een eigen huis en een goede financiële basis nu en in de toekomst.

✅ Leer de complete basis om toe te werken naar financiële vrijheid
✅ Focus op geldbewustzijn, minder vaste lasten, meer inkomen en slim investeren
✅ 8 modules met tekst, voorbeelden en praktische opdrachten
✅ Ook voor ondernemers die nog niet zoveel verdienen en/of kunnen investeren
✅ Bonus: submodule duurzaam beleggen, financiële vrijheid excel sheet en cheat sheet

Ja, dit wil ik!

Wil je reizen, een eigen huis én toewerken naar
financiële vrijheid?

 

Toen ik bijna 10 jaar geleden begon als locatie-onafhankelijk ondernemer en mijn huis in Nederland wilde aanhouden was het altijd keihard werken, terwijl het financieel toch lastig bleef om altijd maar onze dubbele lasten te betalen. Daarnaast bouwde ik geen pensioen op en verruilde ik mijn uren voor geld waardoor er een plafond zat aan mijn inkomen en ik niets verdiende als ik een keer niet werkte.

"Dat hoort nu eenmaal bij het onzekere bestaan van een ondernemer" wordt al snel gedacht. Net als dat veel locatie-onafhankelijk ondernemers het gevoel hebben dat het alleen mogelijk is om vrij te leven en te reizen als ze hun huis en financiële zekerheid opgeven. Veel locatie-onafhankelijk ondernemers doen dat dan ook. Ze verkopen hun huis, gaan fulltime reizen of in een camper wonen en zien wel waar ze uitkomen.

Maar ik wilde helemaal niet fulltime reizen en alles opgeven, en ik weet veel andere locatie-onafhankelijk ondernemers ook niet. Ik wilde het allemaal: genieten van het leven en de vrijheid nu, reizen wanneer ik wil, een vaste thuisbasis in Nederland aanhouden én financieel geen zorgen hebben.

Wat als ik je vertel dat het allemaal ook echt kan? Dat ik een leven heb gecreëerd waarbij ik kan reizen en werken wanneer ik wil, dat ik een eigen huis heb die ik niet hoef te verhuren om de dubbele lasten te dekken, dat ik ook geld verdien als ik even niet werk en dat ik financieel comfortabel kan leven terwijl ik tegelijkertijd toewerk naar financiële vrijheid in de toekomst.

Door geldbewustzijn, meer inkomen, minder vaste lasten en slim investeren kan ook jij blijven genieten van het leven nu en toewerken naar financiële vrijheid. Zodat je alleen maar meer vrijheid voor jezelf creëert om te doen wat je het liefste wilt doen!

 

Hi! Mijn naam is Shamira van Veenendaal en ik geloof dat je kan genieten van de vrijheid van reizen en locatie-onafhankelijk werken mét een eigen huis en een goede financiële basis nu en in de toekomst.

In de bijna 10 jaar dat ik ondernemer ben en reizen met werken combineer zie ik veel locatie-onafhankelijk ondernemers die gek zijn op reizen een andere weg kiezen. Een weg van meer vrijheid, maar ook een weg met meer onzekerheid en daardoor achteraf vaak toch minder vrij dan gedacht. Ik wilde het echter allemaal en ik weet veel locatie-onafhankelijk ondernemers met mij, maar hoe?

Ik verdiepte me in FIRE, minimaliseren, schaalbare verdienmodellen, beleggen, pensioen opbouwen en het aflossen van een hypotheek. Gaandeweg wist ik steeds beter hoe ik bewust om kon gaan met geld, waar de meeste ruimte lag om mijn vaste lasten te verlagen, hoe ik meer inkomen kon genereren (ook als ik een keer niet werk) en welke mogelijkheden er allemaal zijn met geld om toe te werken naar financiële vrijheid.

Op deze manier bouwde ik in een paar jaar tijd ruim €22k aan belegd vermogen op, loste ik samen met mijn vriend bijna €70k af op onze hypotheek, spaarden we ruim €40k als buffer en voor kleine spaardoelen, verlaagden we onze vaste lasten met ongeveer €500 per maand en verdien ik nu als locatie-onafhankelijk ondernemer zo'n 80% van mijn inkomen via schaalbare- en passieve verdienmodellen.

Als je eenmaal weet hoe en het bewust toepast, kan ook jij genieten van het leven en de vrijheid nu én toewerken naar financiële vrijheid! Hoe je dit doet, leer ik je in de online cursus FIRE REBEL.Ja, dit wil ik!

Dit is wat de online cursus FIRE REBEL inhoudt

 

Tijdens de online cursus FIRE REBEL krijg je alle kennis, skills en tips aangereikt om als locatie-onafhankelijk ondernemer toe te werken naar financiële vrijheid. De focus ligt op het leren van de complete basis om een leven te creëren waarbij je kan reizen en werken wanneer je wilt, mét een eigen huis, een hoger en stabieler inkomen dat niet altijd afhankelijk is van jouw beschikbaarheid, terwijl je tegelijkertijd toe kan werken naar financiële vrijheid.

Deze online cursus is zowel voor startende als ervaren locatie-onafhankelijk ondernemers die worstelen met hun financiën en nog niet de mogelijkheden van minder vaste lasten, meer inkomen en slim investeren hebben benut om hun financiële situatie te verbeteren. Omdat ze de mogelijkheden nog niet kennen, denken dat het ingewikkeld is of er om een andere reden nog niet mee zijn begonnen.

De online cursus FIRE REBEL staat voor eenvoud en focus. Je leert de complete basis die nodig is om toe te werken naar financiële vrijheid en niet meer dan dat. Dus geen gedoe met crypto, opties, hefbomen of het beheren van meerdere vastgoedpanden. Het hoeft namelijk echt niet zo moeilijk te zijn en je creëert pas echte vrijheid als je meer tijd, geld en energie overhoudt voor dat wat je het allerliefste wilt doen. Less is more!

De cursus is 4 maanden toegankelijk via een online leeromgeving. Zo kun je overal en in eigen tempo de cursus volgen, maar wel met een stimulans om er ook echt mee bezig te gaan. Elke module bevat een compleet uitgeschreven tekst en sommigen een inleidende video zodat je op een laagdrempelige manier kunt lezen, scannen en studeren. De modules worden vervolgens afgesloten met een of meerdere opdrachten. Zo kun je de opgedane kennis direct toepassen in de praktijk en toewerken naar financiële vrijheid!

 

Dit zijn de modules

 
 

GRATIS BONUSSEN

Submodule Duurzaam Beleggen t.w.v. €25
Geld verdienen door te beleggen in olie, tabak of wapens vindt een groot deel van mijn doelgroep net als ik not done. Daarom ontvang je bij de online cursus FIRE REBEL gratis een complete submodule over wat duurzaam beleggen is, waarom je duurzaam zou beleggen en tips en tricks zodat je weet waar op te letten.

Mijn Financiële Vrijheid Excel Sheet t.w.v. €25
In de Financiële Vrijheid Excel Sheet staan verschillende tabbladen met overzichten en berekeningen die inzicht geven in jouw huidige financiële situatie en waar er ruimte ligt om te verbeteren zodat je toe kan werken naar financiële vrijheid. In de excel sheet vind je tabbladen voor inkomsten, uitgaven, spaardoelen, rendement op beleggingen, opbouw woningbezit en besparing door hypotheekaflossing en een (Barista) FIRE berekening.

Cheat Sheet t.w.v. €10
Hoewel ik alle informatie in de cursus zoveel mogelijk in begrijptale probeer uit te leggen zijn er genoeg termen en berekeningen die je op een later moment misschien nog eens wilt opzoeken. Daarom ontvang je bij de online cursus een gratis cheat sheet vol met afkortingen, veel gebruikte termen en berekeningen als spiekbriefje voor later.

Na de online cursus FIRE REBEL:

  • Weet je wat FIRE is en hoe je berekent wanneer je financieel vrij bent
  • Is je money mindset in orde en ben je klaar voor financiële verandering
  • Kun je werken aan een sterke financiële basis met meer zekerheid
  • Kun je beginnen met (duurzaam) beleggen
  • Ken je de mogelijkheden van passieve- en schaalbare verdienmodellen
  • Weet je hoe je zo snel mogelijk hypotheekvrij kan leven
  • Ken je de mogelijkheden van een side hustle om extra geld te verdienen
  • Weet je hoe je een goed pensioen kan opbouwen

Ja, maar...

1Hoelang heb ik toegang?
Je houdt 4 maanden toegang tot de online leeromgeving. Dit gaat in op het moment dat je de cursus koopt, wacht dus niet te lang met beginnen.
2Ik heb het geld op dit moment niet
De online cursus blijft doorlopend beschikbaar, dus voel je vrij om op een later moment te beginnen. Misschien kun je het zelfs zien als een mooi doel om op korte termijn voor te sparen. Kun je gelijk werken aan je money mindset ;-)
3Is het volledig online?
Ja. De cursus is toegankelijk via een online leeromgeving en daardoor volledig op afstand te volgen. Wel zo makkelijk als locatie-onafhankelijk ondernemer :-)
4Ik heb geen koopwoning, kan ik toch meedoen?
Zeker! Alleen de module over vastgoed is dan op dit moment niet op jou van toepassing, maar je kunt er natuurlijk wel informatie uit halen voor later als je wel een koopwoning hebt. Dan kun je gelijk goed van start!
5Ik beleg al/los mijn hypotheek al af, is de cursus dan wel interessant voor mij?
Check even de modules eerder op deze pagina om voor jezelf te bepalen of er los van de modules over beleggen en vastgoed nog voldoende waarde in deze cursus voor je kan zitten. Verder hangt het ook af van hoe ver je bent met beleggen en aflossen. Ben je er wel mee bezig, maar heb je er nog niet zo in verdiept en doe je maar wat? Dan kunnen beide modules zeker nog van meerwaarde zijn.
6Ik heb nog niet zoveel geld om te investeren, is de cursus dan wel interessant voor mij?
Zeker! Met de online cursus laat ik juist zien dat je ook met minder geld al stappen kan zetten naar financiële vrijheid. Daarnaast leer ik je hoe je een meer en stabieler inkomen kan genereren.
7Ik wil niet beleggen in crypto of vastgoed, is de cursus dan wel interessant voor mij?
Zeker! Met deze online cursus wil ik juist laten zien dat je ook kan toewerken naar financiële vrijheid zonder te investeren in crypto, meerdere vastgoedpanden etc. Ik leer je de complete basis die nodig is en verder maak ik het niet moeilijker dan dat :-)
Voor €179 ex. BTW