Online Cursus Financieel Fit & Vrij

Voor jouw weg naar financiële vrijheid!

Met de Online Cursus Financieel Fit & Vrij help ik jou om met meer inkomen, minder vaste lasten en slim investeren toe te werken naar een financieel vrij, onafhankelijk en zorgeloos leven.

Voor locatie-onafhankelijk ondernemers die toe zijn aan de volgende stap in hun leven en naast de vrijheid om te reizen graag iets willen opbouwen voor de toekomst mét een eigen huis en meer financiële zekerheid.

Op een laagdrempelige manier leg ik de complete basis uit over hoe je toewerkt naar financiële vrijheid. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. beleggen, FIRE, aflossen hypotheek, pensioen, money mindset en schaalbare verdienmodellen.

Financieel Fit & Vrij is dé online cursus voor locatie-onafhankelijk ondernemers die toe zijn aan de volgende stap en toe willen werken naar financiële vrijheid!

✅ Leer de complete basis voor een financieel vrij, onafhankelijk en zorgeloos leven
✅ Focus op geldbewustzijn, meer inkomen, minder vaste lasten en slim investeren
✅ 8 modules met tekst, voorbeelden en praktische opdrachten
✅ BONUS: Submodule Duurzaam Beleggen t.w.v. €25
✅ BONUS: Financiële Vrijheid Excel Sheet t.w.v. €25
✅ BONUS: Cheat Sheet t.w.v. €10

Ja, dit wil ik!

Wil je reizen, een eigen huis én toewerken naar
financiële vrijheid?

 

Toen ik ruim 10 jaar geleden begon als ondernemer, voor mijn werk veel reisde, maar wel mijn huis in Nederland wilde aanhouden was het financieel lastig om onze dubbele lasten te betalen. Daarnaast bouwde ik geen pensioen op en verruilde ik mijn uren voor geld waardoor er een plafond zat aan mijn inkomen en ik niets verdiende als ik een keer op vakantie was of weer eens ziek op bed lag met een migraine aanval.

"Dat hoort nu eenmaal bij het onzekere bestaan van een ondernemer" wordt al snel gedacht. Net als dat veel locatie-onafhankelijk ondernemers het gevoel hebben dat het alleen mogelijk is om veel te reizen als ze hun huis en financiële zekerheid opgeven. Veel locatie-onafhankelijk ondernemers doen dat dan ook. Ze verkopen hun huis, gaan fulltime reizen of in een camper wonen en zien wel waar ze uitkomen.

Maar ik wilde helemaal niet fulltime reizen en thuis alles opgeven, en ik weet veel andere locatie-onafhankelijk ondernemers ook niet. Ik wilde weliswaar veel reizen, maar ik wilde ook een fijne vaste thuisbasis, financieel geen zorgen hebben en iets opbouwen voor de toekomst.

Wat als ik je vertel dat het allemaal ook echt kan? Dat ik een leven heb gecreëerd waarbij ik kan reizen en werken wanneer ik wil, dat ik een eigen huis heb die ik niet hoef te verhuren om de dubbele lasten te dekken, dat ik ook geld verdien als ik een keer niet werk en dat ik financieel comfortabel kan leven terwijl ik tegelijkertijd toewerk naar financiële vrijheid in de toekomst.

Door geldbewustzijn, meer inkomen, minder vaste lasten en slim investeren kan ook jij toewerken naar een financieel vrij, onfhankelijk en zorgeloos leven!

 

Hi! Mijn naam is Shamira van Veenendaal en ik geloof dat je als locatie-onafhankelijk ondernemer kan genieten van de vrijheid om te reizen mét een eigen huis en een goede financiële basis nu en in de toekomst.

In de ruim 10 jaar dat ik ondernemer ben en reizen met werken combineer zie ik veel locatie-onafhankelijk ondernemers een andere weg kiezen. Een weg van meer vrijheid doordat ze fulltime gaan reizen, maar ook een weg met meer onzekerheid en daardoor achteraf vaak toch minder vrij dan gedacht. Ik wilde het echter allemaal: veel reizen, een eigen huis én financiële vrijheid, maar hoe?

Ik verdiepte me in FIRE, minimaliseren, schaalbare verdienmodellen, beleggen, pensioen opbouwen en het aflossen van een hypotheek. Gaandeweg wist ik steeds beter hoe ik bewust om kon gaan met geld, waar de meeste ruimte lag om mijn vaste lasten te verlagen, hoe ik meer inkomen kon genereren en welke mogelijkheden er allemaal zijn met geld om toe te werken naar financiële vrijheid.

Op deze manier bouwde ik samen met Niels ruim €29k aan belegd vermogen op, losten we ruim €75k af op onze hypotheek, spaarden we ruim €40k bij elkaar, verlaagden we onze vaste lasten met ongeveer €500 per maand en bestaat ons inkomen uit Wander Rebel voor zo'n 80% uit schaalbare verdienmodellen.

En dat zonder te investeren in risicovolle aandelen zoals crypto of het verhuren van panden als huisjesmelker. Omdat dat helemaal niet nodig is en je ook op een sociale en duurzame manier toe kan werken naar financiële vrijheid. Financiële vrijheid is daardoor ook voor mensen zoals jij en ik. Voor mensen die geen economische opleiding hebben gehad, geen rijke ouders hebben en niet ingewikkeld of onethisch willen investeren.

De complete basis en hoe je dit zelf doet, leer ik je in de cursus Financieel Fit & Vrij.

Dit is wat de online cursus Financieel Fit & Vrij inhoudt

 

Tijdens de online cursus Financieel Fit & Vrij krijg je alle kennis, skills en tips aangereikt om als locatie-onafhankelijk ondernemer toe te werken naar financiële vrijheid. De focus ligt op het leren van de complete basis om een leven te creëren waarbij je kan reizen en werken wanneer je wil, mét een eigen huis, een hoger en stabieler inkomen dat niet altijd afhankelijk is van jouw beschikbaarheid, terwijl je tegelijkertijd toe kan werken naar financiële vrijheid.

Deze online cursus is zowel voor startende als ervaren locatie-onafhankelijk ondernemers die worstelen met hun financiën en nog niet de mogelijkheden van minder vaste lasten, meer inkomen en slim investeren hebben benut om hun financiële situatie te verbeteren. Omdat ze de mogelijkheden nog niet kennen, denken dat het ingewikkeld is of er om een andere reden nog niet mee zijn begonnen.

De online cursus Financieel Fit & Vrij staat voor eenvoud en focus. Je leert de complete basis die nodig is om toe te werken naar financiële vrijheid en niet meer dan dat. Dus geen gedoe met crypto, opties, hefbomen of beleggen in vastgoed en pandjes verhuren. Het hoeft namelijk echt niet zo moeilijk te zijn. Less is more!

De cursus is 4 maanden toegankelijk via een online leeromgeving. Zo kun je overal en in eigen tempo de cursus volgen, maar wel met een stimulans om er ook echt mee bezig te gaan. Elke module bevat een compleet uitgeschreven tekst en sommige een inleidende video zodat je op een laagdrempelige manier kunt lezen, scannen en studeren. De modules worden vervolgens afgesloten met een of meerdere opdrachten. Zo kun je de opgedane kennis direct toepassen in de praktijk!

 

Dit zijn de modules

 
 

GRATIS BONUSSEN

Submodule Duurzaam Beleggen t.w.v. €25
Geld verdienen door te beleggen in olie, tabak of wapens is natuurlijk not done. Daarom ontvang je bij de online cursus Financieel Fit & Vrij gratis een complete submodule over wat duurzaam beleggen is, waarom je duurzaam zou beleggen en tips en tricks zodat je weet waar op te letten.

Financiële Vrijheid Excel Sheet t.w.v. €25
In de Financiële Vrijheid Excel Sheet staan verschillende tabbladen met overzichten en berekeningen die inzicht geven in jouw huidige financiële situatie en waar er ruimte ligt om die te verbeteren. In de excel sheet vind je tabbladen voor inkomsten, uitgaven, spaardoelen, rendement op beleggingen, (Barista) FIRE berekening en opbouw woningbezit en besparing door hypotheekaflossing.

Cheat Sheet t.w.v. €10
Hoewel ik alle informatie in de online cursus zoveel mogelijk in begrijpbare taal probeer uit te leggen zijn er genoeg termen en berekeningen die je op een later moment misschien nog eens wilt opzoeken. Daarom ontvang je bij de online cursus een gratis cheat sheet vol met afkortingen, veel gebruikte termen en berekeningen als spiekbriefje voor later.

Na de online cursus Financieel Fit & Vrij:

  • Weet je wat FIRE is en hoe je berekent wanneer je financieel vrij bent
  • Is je money mindset in orde en ben je klaar voor financiële verandering
  • Kun je werken aan een sterke financiële basis met meer zekerheid
  • Kun je beginnen met (duurzaam) beleggen
  • Ken je de mogelijkheden van passieve- en schaalbare verdienmodellen
  • Weet je hoe je zo snel mogelijk hypotheekvrij kan leven
  • Weet je hoe je met een side hustle extra geld kan verdienen
  • Weet je hoe je een goed pensioen kan opbouwen

Ja, maar...

1Hoelang heb ik toegang?
Je houdt 4 maanden toegang tot de online leeromgeving. Dit gaat in op het moment dat je de cursus koopt, wacht dus niet te lang met beginnen.
2Ik heb het geld op dit moment niet
De online cursus blijft doorlopend beschikbaar, dus voel je vrij om op een later moment te beginnen.
3Is het volledig online?
Ja. De cursus is toegankelijk via een online leeromgeving en daardoor volledig op afstand te volgen. Wel zo makkelijk als locatie-onafhankelijk ondernemer :-)
4Ik heb geen koopwoning, kan ik toch meedoen?
Zeker! Alleen de module over een eigen huis is op dit moment dan niet op jou van toepassing, maar je kunt er natuurlijk wel informatie uit halen voor als je op een later moment wel een koopwoning hebt. Dan kun je gelijk goed van start!
5Ik beleg al/los mijn hypotheek al af, is de cursus dan wel interessant voor mij?
Check even de modules eerder op deze pagina om voor jezelf te bepalen of er los van de modules over beleggen en een eigen huis nog voldoende waarde in deze cursus voor je kan zitten. Verder hangt het ook af van hoe ver je bent met beleggen en aflossen. Ben je er wel mee bezig, maar heb je er nog niet zo in verdiept en doe je maar wat? Dan kunnen beide modules zeker nog van meerwaarde zijn.
6Ik heb nog niet zoveel geld om te investeren, is de cursus dan wel interessant voor mij?
Zeker! Met de online cursus laat ik juist zien dat je ook met minder geld al stappen kan zetten naar financiële vrijheid. Daarnaast leer ik je hoe je een meer en stabieler inkomen kan genereren.
7Ik wil niet beleggen in crypto of vastgoed, is de cursus dan wel interessant voor mij?
Zeker! Met deze online cursus wil ik juist laten zien dat je ook kan toewerken naar financiële vrijheid zonder te investeren in crypto, vastgoed etc. Ik leer je de complete basis die nodig is en verder maak ik het niet moeilijker dan dat :-)

Voor €149 incl. BTW