Om gelijk maar met de deur in huis te vallen: ik ben te huur voor personal branding advies en content. Dat wil zeggen dat ik ondernemers help met het creëren en uitdragen van een eigen merk. Ik geloof in de real deal en zie een eigen verhaal dan ook als hét onderscheidend vermogen van een business. Geen gladde verkooppraatjes, maar een echt verhaal waaruit duidelijk blijkt wie jij bent, wat je doet en waar je voor staat. Ik help bij deze ontdekkingstocht en zorg ervoor dat je niet alleen zichtbaar bent, maar ook inhoudelijk wat te vertellen hebt.

Voor creatieve ondernemers die anders, maar bovenal zichzelf durven te zijn.
Voor mijn beroep is een duur kantoorpand niet nodig. Ik heb alleen een laptop, telefoon en snel internet nodig (anders word ik ongeduldig). Kortom, ik ben een digital nomad. Vanuit een vaste thuisbasis in Utrecht werk ik op afstand aan opdrachten zodat ik locatie-onafhankelijk kan zijn. Ik ben dan ook regelmatig in het buitenland te vinden waar ik wonen, reizen en werken combineer. Soms doe ik dat ver weg en soms reis ik met mijn zelfbouw camper door Europa. Maar meestal kun je ook gewoon in Utrecht een kop koffie (of biertje) met mij drinken.

Voor klanten die iemand zoeken die flexibel, productief en ambitieus is.
Met personal branding advies en content help ik creatieve ondernemers met het creëren en uitdragen van een persoonlijk merk. Van webteksten en profielteksten tot vernieuwende content in de vorm van blogartikelen en posts op social media. Kijk op mijn freelance website voor meer info of neem contact op via het formulier.
 

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Bericht

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.