Als freelancer creëer ik content voor de reisbranche die bij wil dragen aan een wereld die goed is voor mens, dier en milieu. Sinds het klimaatprobleem krijgt de toeristensector veel kritiek over zich heen. Begrijpelijk, maar reizen zorgt ook voor ontzettend veel werkgelegenheid en leert toeristen de wereld en haar medemens beter begrijpen. Ik geloof dan ook niet dat stoppen met reizen de oplossing is. We moeten vooral verantwoordelijker met onze reizen omgaan door het onderwerp duurzaamheid hoog op de agenda te zetten.
Al reizende fotografeer ik verhalen, culturen en landschappen die buiten beeld dreigen te raken of juist in opkomst zijn. Zo fotografeerde ik in Montenegro één van de laatst overgebleven oerbossen van Europa, de restanten van de burgeroorlog in Bosnië-Herzegovina en zeewiertelers op Bali. Maar ik fotografeer net zo lief plekken die wel al zijn ontdekt. De foto's op mijn website zijn te koop, maar ik werk ook in opdracht. Als beginnend fotograaf breng ik bestemmingen, activiteiten en reisproducten in beeld.
Als freelance content marketeer help ik de reisbranche met het uitdragen van hun duurzame idealen. Van inspirerende gastblogs en informerende teksten over duurzaam reizen tot het in beeld brengen van een bestemming, lokale ervaring of duurzaam reisproduct. Kijk op mijn freelance website voor meer informatie of neem contact op via het formulier.
 

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Bericht