Financiële Vrijheid Excel Sheet

Complete Excel Sheet voor inzicht in jouw weg naar financiële vrijheid!

Wil je inzicht in je financiën en toewerken naar een leven met meer vrijheid? Omdat je zo meer tijd, energie en geld overhoudt voor wat je écht belangrijk vindt? Met deze Excel Sheet helpen we jou op weg naar financiële vrijheid!

In de Financiële Vrijheid Excel Sheet vind je verschillende tabbladen met overzichten en berekeningen: van het rendement op je beleggingen en inzicht in je inkomsten, uitgaven en spaardoelen tot de besparing en opbouw woningbezit door aflossen hypotheek en berekenen wanneer je FIRE bent.

✅ Complete Financiële Vrijheid Excel Sheet
✅ Eenvoudig in te vullen via het dashboard
✅ Krijg inzicht in je financiën en financiële doelen
✅ Bereken wanneer jij FIRE bent of wat daar voor nodig is
✅ Incl. tabblad inkomsten, uitgaven, sparen, beleggen, hypotheek en FIRE berekening

Bestel Financiële Vrijheid Excel Sheet

Bestellen

 

De weg naar financiële vrijheid

Wie zijn money mindset op orde heeft weet dat geld niet het belangrijkste in het leven is, maar wel een heel mooi middel voor het creëren van een vrij, onafhankelijk en zorgeloos leven. Geld kan dus een belangrijke rol spelen in jouw weg naar financiële vrijheid en dus ook naar meer vrijheid in algemene zin. Omdat je zo meer tijd, energie en geld overhoudt voor wat jou écht gelukkig maakt.


De afgelopen jaren heb ik hard gewerkt aan mijn eigen money mindset en me verdiept in zaken zoals beleggen, passief inkomen, sparen, hypotheek aflossen en uitgaven. Dat zorgde ervoor dat ik bewuster met geld omging en zo steeds meer grip kreeg op mijn financiën. Zodoende raakte ik ook bekend met het begrip FIRE (financial independence, retire early) waarbij je kan leven van het jaarlijkse rendement op je beleggingen.


Maar er zijn meer wegen die naar Rome leiden. Daarom focus ik me op beleggen (aandelen en etf's), het verlagen van mijn vaste lasten (minder uitgeven en aflossen hypotheek) en het generen van meer inkomen (ondernemen en passieve verdienmodellen). Daarom vind je in deze sheet niet alleen een FIRE berekening, maar ook een tabblad voor het berekenen van je rendement op beleggingen, de besparing en opbouw eigen vermogen door het aflossen van je hypotheek, een overzicht voor je inkomsten en uitgaven en een spaardoel planner.


Benieuwd naar mijn weg naar financiële vrijheid? Volg me dan op Instagram


 
 

Wat anderen vinden

 
 • Meike
  Ik ben niet zo handig met excel, maar wilde wel graag wat meer inzicht in mijn inkomsten en uitgaven. Omdat ik me ook een beetje aan het verdiepen ben in beleggen leek me deze excel sheet van wander rebel wel handig. Ik moet me er nog wat meer in verdiepen, maar het ziet er erg uitgebreid uit en ik ben al een beetje aan het kijken wat ik maandelijks moet beleggen om mijn financiële doelen te halen. Wat ik ook handig vind is dat de invulvelden groen zijn gemaakt en er uitleg bij staat. Dan kan ik er als excel leek in ieder geval geen rommeltje van maken.
  Meike
 • Thom
  Ik ben nu al een tijdje bezig met FIRE, maar heb nog niet eerder een goede alles-in-één spreadsheet gevonden. Vooral het hypotheek tabblad en de uitgebreide FIRE berekening vind ik in deze spreadsheet een sterke toevoeging. Daardoor kan ik niet alleen uitrekenen wat extra aflossen doet met mijn hypotheek, maar ook inzicht krijgen in het verloop van op- en afbouw in vermogen voor en tijdens de FIRE fase. Ook handig dat je een side hustle kan toevoegen als extra inkomen.
  Thom
 • Michiel en Elisa
  Na de koop van ons huis zijn we gelijk bezig gegaan met een nieuw financieel plan voor de toekomst. Een vriend tipte ons over de Financiële Vrijheid Excel Sheet van Wander Rebel waarmee we niet alleen inzicht in onze financiën kregen, maar ook allerlei rekeningsommetjes konden maken om te kijken wat extra aflossen op onze hypotheek precies doet. Erg blij mee, ook omdat we later dit jaar willen beginnen met beleggen.
  Michiel en Elisa
 
 

Een kijkje in de sheet

 
 
 

Wil je inzicht in je financiën, toewerken naar jouw financiële doelen en uitrekenen wanneer je FIRE bent? Met deze Excel Spreadsheet helpen we jou met jouw weg naar financiële vrijheid, inclusief:

✅ Tabblad dashboard met overzicht en grafieken
✅ Tabblad voor inkomsten en uitgaven
✅ Tabblad voor spaardoelen
✅ Tabblad voor beleggen en opbouw rendement
✅ Tabblad voor besparing en opbouw vermogen aflossen hypotheek
✅ Tabblad voor FIRE berekening
✅ Handleiding

De Financiële Vrijheid Sheet is te bestellen voor €25 en wordt aangeboden als Excel bestand.

Bestellen