Financiële Vrijheid Excel Sheet

Complete Excel Sheet voor inzicht in jouw weg naar financiële vrijheid!
Wil je inzicht in je financiën en toewerken naar een leven met meer vrijheid? Omdat je zo meer tijd, energie en geld overhoudt voor wat je écht belangrijk vindt? Met deze Excel Sheet helpen we jou op weg naar financiële vrijheid!

In de Financiële Vrijheid Excel Sheet vind je verschillende tabbladen met overzichten en berekeningen: van het rendement op je beleggingen en inzicht in je inkomsten, uitgaven en spaardoelen tot de besparing en opbouw woningbezit door aflossen hypotheek en berekenen wanneer je FIRE bent.

✅ Complete Financiële Vrijheid Excel Sheet
✅ Eenvoudig in te vullen via het dashboard
✅ Krijg inzicht in je financiën en financiële doelen
✅ Bereken wanneer jij FIRE bent of wat daar voor nodig is
✅ Incl. tabblad inkomsten, uitgaven, sparen, beleggen, hypotheek en FIRE berekening

Bestel de Financiële Vrijheid Excel Sheet direct in onze shop!


Bestellen
 

De weg naar financiële vrijheid

Wie zijn money mindset op orde heeft weet dat geld niet het belangrijkste in het leven is, maar wel een heel mooi middel voor het creëren van een vrij, onafhankelijk en zorgeloos leven. Geld kan dus een belangrijke rol spelen in jouw weg naar financiële vrijheid en dus ook naar meer vrijheid in algemene zin. Omdat je zo meer tijd, energie en geld overhoudt voor wat jou écht gelukkig maakt.


De afgelopen jaren heb ik hard gewerkt aan mijn eigen money mindset en me verdiept in zaken zoals beleggen, passief inkomen, sparen, hypotheek aflossen en uitgaven. Dat zorgde ervoor dat ik bewuster met geld omging en zo steeds meer grip kreeg op mijn financiën. Zodoende raakte ik ook bekend met het begrip FIRE (financial independence, retire early) waarbij je kan leven van het jaarlijkse rendement op je beleggingen.


Maar er zijn meer wegen die naar Rome leiden. Daarom focus ik me op beleggen (aandelen en etf's), het verlagen van mijn vaste lasten (minder uitgeven en aflossen hypotheek) en het generen van meer inkomen (ondernemen en passieve verdienmodellen). Daarom vind je in deze sheet niet alleen een FIRE berekening, maar ook een tabblad voor het berekenen van je rendement op beleggingen, de besparing en opbouw eigen vermogen door het aflossen van je hypotheek, een overzicht voor je inkomsten en uitgaven en een spaardoel planner.


Benieuwd naar mijn weg naar financiële vrijheid? Volg me dan op Instagram


 
 
 

Een kijkje in de sheet

 
 
 
Wil je inzicht in je financiën, toewerken naar jouw financiële doelen en uitrekenen wanneer je FIRE bent? Met deze Excel Spreadsheet helpen we jou met jouw weg naar financiële vrijheid, inclusief:

✅ Tabblad dashboard met overzicht en grafieken
✅ Tabblad voor inkomsten en uitgaven
✅ Tabblad voor spaardoelen
✅ Tabblad voor beleggen en opbouw rendement
✅ Tabblad voor besparing en opbouw vermogen aflossen hypotheek
✅ Tabblad voor FIRE berekening
✅ Handleiding

De Financiële Vrijheid Sheet is te bestellen voor €15 en wordt aangeboden als Excel bestand.

Bestellen