Shop met onze favorieten

Via de website en social media vragen jullie ons regelmatig om advies en de producten die we gebruiken als vanlifers en digital nomads. Super leuk en we helpen jullie graag! Daarom vind je hier in de shop een handig overzicht met al onze favorieten.

We reserveren 10% van onze shopinkomsten voor het planten van bomen!

Camper bouwen


Onze favoriete producten voor als je zelf een camper wilt bouwen.

Favorieten

Ontdreuningsplaat

Ontdreuningsplaten op het metaal van een bus zorgt ervoor dat het zwaarder wordt en minder snel gaat trillen. Daardoor heb je minder geluidsoverlast tijdens het rijden. Gebruik de ontdreuning op grote oppervlakten zoals de wanden en het plafond.
Koop op Amazon.de
Armaflex XG - 19mm

Armaflex XG - 19mm

De XG is de beste prijs-kwaliteitverhouding voor Armaflex isolatie. Het product is zelfklevend en daardoor eenvoudig aan te brengen op het metaal zonder lucht over te laten voor vocht. Gebruik 19 mm voor de grote metalen oppervlakten.
Koop op Amazon.de

Armaflex ACE 6mm

Armaflex ACE - 6mm

De ACE is de best verkrijgbare prijs-kwaliteitverhouding voor de dunnere Armaflex isolatie. Dit product is zelfklevend en daardoor makkelijk aan te brengen op het metaal zonder lucht over te laten voor vocht. Gebruik 6 mm voor de kleine oppervlakten en spanten.
Koop op Amazone.de
ArmaflexTape

Armaflex Tape

Na het isoleren van de hele camper kunnen er nog wat naden en kieren aanwezig zijn. Deze kunnen het best dichtgeplakt worden omdat deze plekken gevoelig zijn voor vocht en vuil. Gebruik hiervoor de 19 mm Armaflex XG isolatie tape.
Koop op Amazon.de

Zonnepaneel_160W_Poly

Zonnepaneel 160W Poly

Dankzij een zonnepaneel kun je onafhankelijk camperen van een stroom aansluiting. Een efficient zonnepaneel is daarbij cruciaal. Wij hebben gekozen voor een 160Watt Polykristal zonnepaneel en zijn daar erg tevreden over.
Koop op Amazon.de
Zonnepaneel_170W_Mono

Zonnepaneel 170W Mono

Dankzij een zonnepaneel kun je onafhankelijk camperen van een stroom aansluiting. Een efficient zonnepaneel is daarbij cruciaal. Een Monokristal zonnepaneel kan theoretisch iets meer vermogen leveren en dit paneel levert dan ook iets meer vermogen in hetzelfde formaat als de 160Watt variant.
Koop op Amazon.de

Gadgets


Onze favoriete gadgets en tools om lichtgewicht te reizen en goed te kunnen werken onderweg.

SonyA6000 met Zeiss 16-70 lens

Sony A6000 + 16-70 mm

De Sony A6000 Systeemcamera is een betaalbare professionele camera in een compact jasje. Wij gebruiken deze body al jaren naar alle tevredenheid en hebben inmiddels de set uitgebreid met een mooie collectie lenzen.
Koop op Bol.com
Lowepro ProTactic 350AW Camerarugtas

Lowepro ProTactic 350AW

Deze camerarugzak van Lowepro is perfect voor digital nomads die graag lichtgewicht en compact reizen. De tas heeft ruimte voor persoonlijke spullen, een 13 inch laptop en een camera met twee lenzen. De rugzak is sterk en veilig.
Koop op Bol.com

Camera polsband van Peak Design

Peak Design polsband

Voor als je onverwachte momenten snel vast wil leggen en toch veilig buiten met je camera rond wil lopen is de polsband van Peak Design perfect. De band zit comfortabel dankzij de zachte stof en de band is aan te passen aan de pols zodat deze veilig vast zit.
Koop op bol.com
Adobe Lightroom Classic

Adobe Lightroom

Al mijn reisfoto's bewerk ik met het programma Lightroom. Met deze bewerkingstool kun je niet alleen eigen fotografiestijl ontwikkelen, maar ook correcties uitvoeren wanneer een foto bijvoorbeeld overbelicht is of wanneer je een onderwerp wat wilt verscherpen.
Koop op Adobe.com

Overig


Onze favoriete overige tips van boeken die we graag lezen tot hulp bij pech onderweg.

9200000092865871

Kobo e-reader

Boeken meenemen op reis kost al snel veel ruimte, maar het is ook allemaal extra gewicht dat je meeneemt. Daarom maken wij gebruik van de Kobo Clara HD, de lichtste en meest compacte e-reader van het merk met ruimte voor meer dan 6000 boeken!
Koop op Bol.com
Dopper

Dopper drinkfles

Maak de wereld een beetje beter met de Dopper. Deze hervulbare waterfles vervangt de single-use drinkflessen en voorkomt daarmee een boel plastic die anders in onze oceanen terechtkomen. Duurzaam en handig voor op reis!
Koop 'm op Bol.com
Binnen onze shop maken wij gebruik van affiliate links. Lees hier meer over in onze disclaimer.