Boek: Camper Bouwen

De meest complete online handleiding om zelf een camper te bouwen
Heb je altijd al een eigen huis op wielen willen hebben? Zo’n camper die je helemaal naar eigen wens mag indelen en inrichten? En die jou de ultieme vrijheid geeft om te gaan en staan waar je maar wilt? Dan bouw je er toch gewoon zelf eentje!

Met dit e-book helpen we jou om zelf een camper te bouwen. Met een 10-stappenplan nemen je mee tijdens het hele proces: van de juiste bestelbus en het isoleren van de binnenruimte tot het berekenen van de elektra capaciteit en het omkeuren naar camper.

  • Met een 10-stappenplan zelf een camper bouwen
  • Ruim 17.000 woorden aan informatie
  • Incl. bouwtekeningen, elektra schema, bpm berekening en handige productenlijst
  • Uitgebreid elektra hoofdstuk geschreven door een elektrotechnicus
  • Kom in contact met gelijkgestemden binnen de Vanlife NL community


Bestel het e-book direct in onze shop.
Ruim 1400 mensen gingen je al voor!


In de media

 
unnamed
SE-Website-Press-De-Telegraaf-Logo
25152291_1714224785263100_9130825765035631584_n
 

 

Over de auteurs

Roadtrippen door Europa, wildkamperen in de natuur en altijd dat stukje comfort mee dankzij een eigen huis op wielen. Wij, Shamira en Niels, hebben deze manier van reizen al met veel plezier mogen ervaren. In Australië kochten we een 4x4 met daktent om daarmee de oostkust en outback te trotseren en in Nieuw-Zeeland ontdekten we beide eilanden met een klein camperbusje. Fantastisch was het! Gletsjers, regenwoud, woestijnlandschappen, fjorden en slapen onder een heldere sterrenhemel. Van alles hebben we voorbij zien komen en je begrijpt, we waren verkocht!


Thuis konden we het dan ook niet laten om onze eigen camper te bouwen. Het werd een VW Crafter L2H2 waar we met weinig ervaring toch vol enthousiasme aan het bouwen zijn geslagen. Het resultaat kon natuurlijk veel beter, maar niet ontevreden hebben we er mooie reizen mee gemaakt door o.a. Bosnië, Montenegro, Slovenië, Kroatië, Noorwegen en Nederland. Inmiddels zijn we bezig met ons tweede zelfbouw project (hier te volgen op Instagram) en daar merken we hoeveel we hebben geleerd van de eerste keer. Daardoor bouwen we nu niet alleen sneller, maar vooral ook beter.


Met dit boek ontvang je niet alleen een complete online handleiding camper bouwen, maar je leert ook van onze ervaringen en fouten waardoor jij het wel in één keer goed kan doen!
 

10-stappenplan

Van het isoleren van de camper tegen condens en het maken van een vast uitschuifbaar bed tot het berekenen van de elektra capaciteit inclusief zonnepanelen. Met het 10-stappenplan lozen we je door het hele proces van het zelf bouwen van een camper. Met handige extra's zoals: bouwtekeningen bestelbus, voorbeeld elektra schema, handige productenlijst en kom in contact met gelijkgestemden binnen de vanlife nl community!

Het boek camper bouwen is te bestellen in onze shop en wordt aangeboden in de vorm van een pdf bestand. Zo kun je het e-book overal digitaal lezen op je smartphone, laptop of tablet.