In 6 stappen naar financiële vrijheid

Download hier gratis het e-book
Ben je locatie-onafhankelijk ondernemer en wil je de vrijheid van reizen en werken wanneer je wil, maar wel zonder thuis alle zekerheid op te geven?

Wat als ik je vertel dat het ook allemaal kan: de vrijheid van reizen en werken wanneer je wil, een eigen huis in Nederland en een financieel comfortabel leven nu, terwijl je tegelijkertijd kan toewerken naar financiële vrijheid.

In dit gratis e-book deel ik de 6 belangrijkste stappen!

Ja, ik wil graag financiële vrijheid!

Vul onderstaande velden in en ontvang direct het e-book:
'in 6 stappen naar financiële vrijheid'.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens, deze zijn veilig. Met het invullen van je gegevens ga je akkoord met onze privacyverklaring.

Over Shamira

Hi! Mijn naam is Shamira van Veenendaal en ik geloof dat je kan genieten van de vrijheid van reizen en locatie-onafhankelijk werken, mét een eigen huis en een goede financiële basis nu en in de toekomst.

 

Ik ben gek op reizen en door mijn werk kan ik dat doen waar en wanneer ik wil, maar het is nooit mijn wens gewenst om fulltime te reizen als digital nomad en zo thuis alle zekerheden op te geven. Ik vind een vaste thuisbasis namelijk net zo fijn om te hebben! Ik wilde het dan ook liever allemaal: reizen en werken wanneer ik wil, een eigen huis en financieel comfortabel kunnen leven terwijl ik ondertussen toe kan werken naar financiële vrijheid.

 

Kortom: een vrij én onafhankelijk leven! Ik verdiepte me daarom in de mogelijkheden van geld en werkte zo de afgelopen jaren toe naar een sterke financiële basis. En zo bouwde ik samen met Niels €23k aan belegd vermogen op, spaarden we €40k voor een goede buffer, losten we ruim €70k af op onze hypotheek en verdienen we zo'n 80% van ons inkomen uit Wander Rebel via schaalbare verdienmodellen.

 

Als je eenmaal de mogelijkheden van geld kent en deze bewust toepast hoeft jouw weg naar financiële vrijheid echt niet zo moeilijk te zijn.

 

Benieuwd naar onze weg naar financiële vrijheid? Volg ons dan op Instagram