E-book: 100 tips voor beginnende digital nomads

Hét e-book voor wie locatie-onafhankelijk wil ondernemen

Ben je net gestart met je eigen (online) business of heb je plannen voor een eigen bedrijf en wil je graag locatie-onafhankelijk werken? Dan zijn er veel zaken die op je afkomen. Van reizen en werken onderweg tot financiële zaken en van ondernemen tot hoe je duurzaam kan reizen en welke gear je nodig hebt om goed te kunnen werken.

Met dit e-book help ik jou als beginnende digital nomad of locatie-onafhankelijk ondernemer met het ontdekken van wat deze levensstijl voor jou betekent. Dan weet je daarna precies wat er allemaal komt kijken bij een leven als digital nomad en wat je moet regelen voor een reizend bestaan als locatie-onafhankelijk ondernemer.

✅ Bijna 50 pagina's aan informatie over de digital nomad levensstijl
✅ Voor iedereen met een (online) business die locatie-onafhankelijk wil werken
✅ Inclusief handige links naar websites en producten
✅ 50% korting op de Financiële Vrijheid Excel sheet

Bestel het e-book direct in mijn shop

Bestellen

 

Locatie-onafhankelijk ondernemer

Hi! Ik ben Shamira van Veenendaal: blogger, fotograaf en auteur van dit e-book '100 tips voor beginnende digital nomads'. Als locatie-onafhankelijk ondernemer reis ik sinds 2012 als parttime digital nomad de wereld rond. Van Nieuw-Zeeland en Australië tot Curaçao, Israël, Noorwegen en Bosnië-Herzegovina. De laatste jaren reis ik vooral samen met man en kat in ons busje dat we hebben omgebouwd tot camper.


Ik begon mijn ondernemerschap als online communicatiespecialist waarbij ik de branding en online zichtbaarheid verzorgde van bedrijven. Maar liever wilde ik eigen werk maken en daarom maakte ik in 2015 de switch van freelancer naar ondernemer. Op mijn blog Wander Rebel schrijf ik over thema's zoals vanlife, locatie-onafhankelijk werken, financiële vrijheid en duurzaamheid. Daarnaast ben ik bezig met eigen fotografieprojecten.


Weliswaar met een thuisbasis in Utrecht, kan ik door mijn locatie-onafhankelijke beroep al bijna 10 jaar werken en reizen combineren. De term digital nomad was toen nog niet zo populair als nu. Dat is inmiddels wel anders en steeds meer mensen zien de voordelen van locatie-onafhankelijk kunnen werken. Zo heb je de vrijheid om te werken waar en wanneer je wil, ben je flexibeler en vaak ook productiever!

Al mijn leermomenten en ervaringen van de afgelopen 10 jaar heb ik gebundeld in dit e-book. Daarin staan maar liefst 100 tips over wat deze levensstijl voor jou kan betekenen en wat er allemaal komt kijken bij een leven als digital nomad of locatie-onafhankelijk ondernemer. Van uitschrijven bij de gemeente en belasting betalen tot online je geld verdienen, duurzaam reizen en welke gear je nodig hebt om goed te kunnen werken.


Benieuwd naar mijn leven als locatie-onafhankelijk ondernemer? Volg mij dan op Instagram


 

Inhoudsopgave

#1 Om te beginnen
#2 Bedrijf starten
#3 Marketing en communicatie
#4 Geld verdienen
#5 Ondernemen
#6 Financiën
#7 Digital nomad levensstijl
#8 Locatie-onafhankelijk werken
#9 Langer dan 8 maanden in het buitenland
#10 Reizen en onderweg
#11 De duurzame digital nomad
#12 Gear

Ben je net gestart met je eigen (online) business of heb je plannen voor een eigen bedrijf en wil je graag locatie-onafhankelijk werken? Met dit e-book wil ik jou als beginnende digital nomad helpen bij het ontdekken van wat deze levensstijl voor jou betekent en wat er dan allemaal bij komt kijken.

✅ Bijna 50 pagina's aan informatie over de digital nomad levensstijl
✅ Voor iedereen met een (online) business die locatie-onafhankelijk wil werken
✅ Inclusief handige links naar websites en producten
✅ 50% korting op de Financiële Vrijheid Excel sheet

Het e-book is te bestellen in mijn webshop en wordt aangeboden in de vorm van een pdf bestand. Zo kun je het e-book overal digitaal lezen op je smartphone, laptop of tablet.

Bestellen