E-book Camper Elektra

De meest complete online handleiding over camper elektra!

Ben of ga je zelf een camper bouwen en wil je meer weten over stroom in de camper? Omdat je graag beter wil begrijpen hoe elektra werkt? Wil koken op inductie? Of omdat je de elektra zelf op een veilige manier wil installeren?

Met dit e-book helpen we jou de stroomvoorziening in een camper te begrijpen en leggen we uit hoe je alle elektra op een juiste en veilige manier installeert.

✅ Stroom in de camper
✅ Stroomverbruik berekenen
✅ Huishoudaccu (AGM én Lithium)
✅ Omvormer en acculader
✅ Zonnepanelen
✅ Koken op inductie
✅ Bonus: 3 elektra schema's en inkooplijst
✅ Bonus: gratis controle op jouw camper elektra schema


Bestel het e-book camper elektraJa, ik wil het E-book Camper Elektra!

Hi! Wij zijn Shamira en Niels! Samen met onze poes Saartje wonen we in Utrecht en reizen we parttime als locatie-onafhankelijke ondernemers in ons busje die we hebben omgebouwd tot camper.

Met onze blogs, e-books en online cursussen willen we anderen inspireren over een vrij, onafhankelijk en duurzaam leven. Daarnaast reizen we voor ons werk als documentaire fotograaf en IT netwerk engineer een paar maanden per jaar in ons busje. Terwijl Shamira op zoek gaat naar verhalen om bewustwording te creëren op het gebied van sociale thema's en in opdracht werkt voor reis- en outdoormerken, werkt Niels als freelancer remote of op locatie in binnen- en buitenland.

Voor ons werk zijn we dan ook veel onderweg en een eigen huisje en kantoor op wielen is daarom voor ons de ultieme manier van reizen. Nadat we in Nieuw-Zeeland kennismaakten met vanlife waren we dan ook snel verkocht. Maar toen we thuis zelf een camper wilde bouwen was er nog niet zoveel informatie over het zelf bouwen van een camper te vinden als nu. En dus moesten we veel zelf uitzoeken en informatie vragen bij vanlifers uit het buitenland.

Inmiddels zijn we twee zelfbouw campers verder en weten we wat belangrijk is als je zelf een camper wil bouwen. Daarom hebben we al onze kennis, leermomenten en ervaringen gebundeld in verschillende e-books, die ook als complete bundel te koop is. Daarin vind je de complete basis om ook jouw eigen camper te bouwen. Van het kiezen van de juiste bus en het isoleren van de ruimte tot het aansluiten van de elektra en het omkeuren van de bestelbus naar camper.

Met deze e-books ontvang je dus niet alleen een complete handleiding camper bouwen, maar je leert ook van onze fouten. Dat bespaart je niet alleen tijd, maar vooral ook een hoop geld. Overigens is dit e-book ook perfect voor mensen die niet zo handig zijn in klussen. Misschien kun je na het lezen nog steeds wat hulp gebruiken, maar ook dan blijft er genoeg over om zelf te doen. Je kunt namelijk echt meer dan je denkt!

Bovendien is het hartstikke leuk om je eigen camper te bouwen en kun je trots zijn op iets dat jij zelf hebt gebouwd. Met dit e-book helpen we je dan ook graag op weg, zodat ook jij je eigen camper kan bouwen en kan genieten van deze ultieme manier van reizen!GRATIS BONUSSEN

Elektra schema's
Bij het e-book camper bouwen ontvang je drie gratis elektra schema's.

Handige inkooplijst
Voor inzicht in jouw camper elektra project ontvang je gratis een handige inkooplijst zodat je snel alle camper elektra onderdelen kunt vinden.

We kijken gratis mee met jouw eigen elektra schema t.w.v. €50
Ga je na het lezen van het e-book zelf aan de slag met het maken van een elektra schema, maar twijfel je of deze wel goed is? Kopers van het e-book mogen ons gratis hun elektra schema mailen voor een extra check en advies.