E-book: Beleggen voor beginners

Het e-book voor de beginnende (duurzame) belegger
Wil je ook starten met beleggen, maar weet je niet zo goed waar te beginnen en hoe je dat ook een beetje duurzaam kan doen? Met het e-book beleggen voor beginners wil ik beleggen toegankelijk maken voor iedereen.

Ook als je jong of vrouw bent, duurzaamheid belangrijk vindt of niet zoveel geld hebt om te investeren. Beleggen is namelijk helemaal niet zo moeilijk en voor iedereen die mooie financiële dromen en doelen voor de toekomst heeft.

✅ Bijna 50 pagina's aan informatie voor de beginnende belegger
✅ Toegankelijk voor jonge-, vrouwelijke- én kleine beleggers
✅ Inclusief uitgebreid hoofdstuk over duurzaam beleggen
✅ Krijg een inkijkje in mijn beleggingsportefeuille
✅ Ontvang 50% korting op de Financiële Vrijheid Excel Sheet

Bestel het e-book direct in de shop


Bestellen
 

Beleggen als middel voor een vrij en onafhankelijk leven

Als kind heb ik binnen mijn gezin ervaren hoe het is om veel geld te hebben, maar ook hoe het is als je ouders over elke uitgave na moeten denken omdat er niet veel geld was. Lange tijd vond ik geld daarom een beetje vies. Er waren geldzorgen of het draaide meer om luxe spullen en dure merken. Beide vond ik maar niks en daarom had ik lange tijd negatieve associaties bij geld.


Tot ik wat ouder werd en als jongvolwassene in situaties terechtkwam waardoor ik anders naar geld ging kijken. Geld maakte weliswaar niet per se gelukkig, maar het bleek toch wel een heel mooi middel te zijn. Zo heb ik door geld geen zorgen over mijn financiële situatie, kan ik sparen voor mooie reizen, mijn hobby's en het bouwen van een eigen camper, kan ik mijn hypotheek versneld aflossen, investeren in duurzaamheid, pensioen opbouwen en financiële vrijheid voor mezelf creëren waardoor ik steeds vrijer en onafhankelijker ben om te kunnen doen wat ik leuk vind.


Geld is dus niet het doel, maar een middel voor meer vrijheid en onafhankelijkheid. En nu sparen niets meer oplevert kun je maar beter iets anders met het geld doen dat elke maand overblijft. Beleggen is dan een interessante manier om je geld te laten groeien, maar veel mensen beginnen er niet aan omdat ze denken dat het ingewikkeld is. Met mijn e-book wil ik beleggen dan ook toegankelijk maken voor iedereen, ook als je jong of vrouw bent, duurzaamheid belangrijk vindt of weinig geld hebt om te investeren. Beleggen is namelijk voor iedereen en helemaal niet zo moeilijk!


Benieuwd naar mijn weg naar een vrij en onafhankelijk leven? Volg mij dan op Instagram


 

Inhoudsopgave

Wil je ook starten met beleggen, maar weet je niet zo goed waar te beginnen en hoe je dat ook een beetje duurzaam kan doen? Met dit e-book maak ik beleggen toegankelijk voor de beginnende belegger. Inclusief:

✅ Bijna 50 pagina's aan informatie over beleggen gericht op beginners
✅ Een uitgebreid hoofdstuk over duurzaam beleggen
✅ Een inkijkje in mijn beleggingsportefeuille
✅ Kortingscode van 50% voor de Financiële Vrijheid Excel Sheet

Het e-book (duurzaam) beleggen voor beginners is te bestellen in de webshop en wordt aangeboden in de vorm van een pdf bestand. Zo kun je het e-book overal digitaal lezen op je smartphone, laptop of tablet.