Disclaimer

Wander Rebel is graag transparant naar de gebruikers van deze website zoals bezoekers en bedrijven die met ons samenwerken. Wij vertellen daarom graag meer over onze werkwijze:

Inhoud
Wander Rebel publiceert alleen artikelen die door onszelf zijn geschreven. Wij delen dus alleen onze eigen mening en ervaring, ook wanneer het gaat om een gesponsord artikel of een artikel waar een gesponsorde link in op is genomen. Wander Rebel is er niet om diensten en producten aan te prijzen, maar om anderen op een realistische manier te inspireren en lezers daarmee van onze eigen eerlijke adviezen te voorzien.

Onjuistheden
Wander Rebel streeft ernaar deze website up-to-date te houden door de juiste informatie aan te bieden. Toch kan het gebeuren dat artikelen verouderd zijn of onjuistheden bevatten. Wander Rebel kan hier op geen enkele manier voor aansprakelijk worden gesteld en daarmee kan aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleent. Immers is de inhoud van onze artikelen mede afhankelijk van derden, de datum van een bezoek aan een bestemming en onze persoonlijke ervaring en mening. We stellen het op prijs wanneer je onjuistheden op deze website met ons deelt, zo kunnen we het betreffende artikel aanpassen en voorzien van de juiste en tevens actuele informatie.

Copyright
Alle teksten, foto’s en video’s op deze websites zijn eigendom van Wander Rebel en beschermd door het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Niets van deze publicaties mag zonder toestemming op welke manier dan ook gekopieerd of verspreid worden. Voor gebruik kun je contact opnemen.

Hyperlinks
Soms wordt er in een artikel een link naar een andere website geplaatst, bijvoorbeeld als advies of om extra informatie te vergaren. Wij hebben echter geen invloed op deze websites en zijn daardoor niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. Wander Rebel kan dan ook niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de privacy richtlijnen van deze andere websites.

Affiliate en sponsoring
Wander Rebel kan artikelen alleen gratis toegankelijk maken dankzij advertentiebanners, affiliate links en samenwerkingen met bedrijven d.m.v. sponsoring. Wij houden ons aan de Reclame Code en zullen deze vormen van betaalde content altijd eerlijk vermelden onderaan het artikel. Tevens werken wij alleen samen met partijen die passen bij onze website en relevante artikelen opleveren voor onze doelgroep.

Affiliate links
Binnen onze artikelen en in ‘onze favorieten’ shop worden soms affiliate links geplaatst. Wanneer jij via de link een bestelling plaatst ontvangen wij daar een kleine vergoeding voor. Daar zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. De vergoeding wordt gebruikt om deze website te onderhouden en lezers van nieuwe content te voorzien.

Gesponsorde links
Binnen onze artikelen worden soms gesponsorde links geplaatst, soms ook in combinatie met een aanbeveling. Wij krijgen dan een vergoeding voor het plaatsen van zo’n link, maar het artikel zelf is van eigen hand en volledig geschreven op basis van onze eigen mening en ervaring.

Gesponsorde artikelen
Soms plaatsen we een volledig gesponsord artikel. Dit is een artikel dat in opdracht door ons wordt geschreven en daarmee in zijn geheel gesponsord is. Wij plaatsen geen artikelen die door derden worden aangeleverd en dus zijn ook onze gesponsorde artikelen volledig door ons geschreven en daarmee gebaseerd op onze eigen mening en ervaring.

Wijzigen disclaimer
Wander Rebel heeft het recht om de inhoud van deze disclaimer te wijzigen zonder dit vooraf te melden. Wijzigingen zullen direct zichtbaar zijn in dit document.