Camper Elektra Schema's

Download hier gratis drie voorbeeld camper elektra schema's
Ben je bezig met het bouwen van je eigen camper en aanbeland bij het onderdeel elektra? Omdat het belangrijk is om elektra op een veilige manier aan te sluiten is dit voor veel mensen de meest moeilijke stap tijdens het bouwen van een camper.

Daarom deel ik op deze pagina drie gratis camper elektra schema's met verschillende set-ups die je kunt downloaden.

✅ 3 gratis camper elektra schema's (basis, meest voorkomend en lithium)
✅ Inclusief handige inkooplijst


Ja, ik wil gratis camper elektra schema's!

Vul onderstaande velden in en ontvang gratis de elektra schema's in je e-mail.

Over Shamira

Hi! Mijn naam is Shamira van Veenendaal. Samen met mijn man Niels en onze poes Saartje woon ik in Utrecht en reis ik parttime als locatie-onafhankelijk ondernemer in ons busje dat we hebben omgebouwd tot camper.


Dat we een paar maanden per jaar kunnen wonen, werken en reizen in ons busje is te danken aan het off-grid elektrasysteem in onze camper. Daardoor hebben we altijd genoeg stroom om te werken en onze apparatuur zoals laptops en camera's op te laden, maar ook een koelkast, nespressomachine en inductieplaat omdat we koken op inductie is mogelijk dankzij ons camper elektrasysteem.


Daardoor hebben we samen de nodige kennis en ervaring opgedaan wat betreft camper elektra en op basis daarvan deze drie camper elektra schema’s gemaakt (basis, meest voorkomend en lithium). Je kunt de schema’s als geheel gebruiken of er voor jou uithalen wat van toepassing is op jouw situatie.


Benieuwd naar onze vanlife avonturen? Volg mij dan op Instagram