Camper Elektra Schema's

Download gratis 3 voorbeeld camper elektra schema's

Ben je bezig met het bouwen van je eigen camper, maar vind je het onderdeel elektra lastig of weet je niet goed waar te beginnen? No worries! Wij helpen je graag op weg met onze 3 voorbeeld camper elektra schema's incl. geadviseerde kabeldiktes, te gebruiken perskabelogen etc. We hebben deze schema's ontworpen op basis van de meest voorkomende wensen van onze klanten en de elektra set-up in onze eigen camper waarbij we koken op inductie.

Download de schema's gratis via het formulier hieronder.

✅ Camper Elektra Schema: AGM Camping
✅ Camper Elektra Schema: AGM Off-Grid
✅ Camper Elektra Schema: Lithium Off-Grid
✅ Handige inkooplijst

Wij zijn Wander Rebel

Hi, wij zijn Niels en Shamira! Samen wonen we in Utrecht en reizen we parttime als locatie-onafhankelijk ondernemers in ons busje die we hebben omgebouwd tot camper.

Dat we een paar maanden per jaar kunnen wonen, werken en reizen in ons busje is te danken aan het off-grid elektrasysteem in onze camper. Daardoor hebben we altijd genoeg stroom om te werken en onze apparatuur zoals laptops en camera's op te laden, maar ook een koelkast, nespressomachine en inductieplaat omdat we koken op inductie is mogelijk dankzij ons camper elektrasysteem.

Daardoor hebben we samen de nodige kennis en ervaring opgedaan wat betreft camper elektra en op basis daarvan deze drie camper elektra schema’s gemaakt (AGM Camping, AGM Off-grid en Lithium Off-grid). Je kunt de schema’s als geheel gebruiken of er voor jou uithalen wat van toepassing is op jouw situatie.

Benieuwd naar onze vanlife avonturen? Volg ons dan op Instagram