Camper Elektra Schema's

Download hier gratis drie voorbeeld camper elektra schema's

Ben je bezig met het bouwen van je eigen camper en aangekomen bij het onderdeel elektra? Omdat het belangrijk is om elektra op een veilige manier aan te sluiten is dit voor veel mensen de meest moeilijke stap tijdens het bouwen van een camper.

Daarom delen we op deze pagina drie gratis camper elektra schema's met verschillende set-ups die je kunt downloaden.

✅ 3 gratis camper elektra schema's (AGM Camping, AGM Off-Grid en Lithium Off-Grid)
✅ Inclusief handige inkooplijst

Ja, ik wil gratis camper elektra schema's!

Vul onderstaande velden in en ontvang gratis de elektra schema's in je e-mail.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens, deze zijn veilig. Met het invullen van je gegevens ga je akkoord met onze privacyverklaring.

Wij zijn Wander Rebel

Hi! Wij zijn Niels en Shamira en samen met onze poes Saartje wonen we in Utrecht en reizen we parttime als locatie-onafhankelijk ondernemers in ons busje die we hebben omgebouwd tot camper.

 

Dat we een paar maanden per jaar kunnen wonen, werken en reizen in ons busje is te danken aan het off-grid elektrasysteem in onze camper. Daardoor hebben we altijd genoeg stroom om te werken en onze apparatuur zoals laptops en camera's op te laden, maar ook een koelkast, nespressomachine en inductieplaat omdat we koken op inductie is mogelijk dankzij ons camper elektrasysteem.

 

Daardoor hebben we samen de nodige kennis en ervaring opgedaan wat betreft camper elektra en op basis daarvan deze drie camper elektra schema’s gemaakt (basis, meest voorkomend en lithium). Je kunt de schema’s als geheel gebruiken of er voor jou uithalen wat van toepassing is op jouw situatie.

 

Benieuwd naar onze vanlife avonturen? Volg ons dan op Instagram