Camper Elektra Pakketten

Snel zelf aan de slag met een camper elektra pakket!

Wil je zelf de elektra in jouw camper installeren, maar heb je geen zin of tijd om uit te zoeken wat je allemaal nodig hebt? Bestel dan één van onze drie camper elektra pakketten inclusief ons e-book camper elektra, een aansluitschema en blauwdruk!

Onze camper elektra pakketten zijn samengesteld op basis van onze populaire camper elektra schema's (AGM Camping, AGM Off-grid & Lithium Off-grid), die je bij aanschaf van een pakket als aansluitschema (inclusief geadviseerde kabeldiktes en te gebruiken perskabelogen). Ook ontvang je ons e-book camper elektra met een blauwdruk ter inspiratie van hoe de set-up eruit kan komen te zien.

Camper Elektra Kits

Na het kiezen van een camper elektra pakket kom je via de bestelknop bij het aanvraagformulier waar je jouw adresgegevens kan opgeven en extra informatie over jouw camper elektra wensen kan invullen. Wij voeren dan voor de zekerheid een extra check uit om te controleren of het gekozen pakket aansluit bij jouw wensen, waarna we een betaallink via onze webshop sturen om de bestelling definitief te maken. Als alles voorradig is, ontvang je jouw bestelling binnen 1 tot 4 werkdagen op het opgegeven adres. Het e-book camper elektra inclusief blauwdruk, het aansluitschema en de factuur ontvang je via het opgegeven mailadres.
Let op: onze digitale producten t.w.v. €25 kunnen na downloaden niet geretourneerd worden.

Meer weten?
Lees meer over onze pakketten en de FAQ met veel gestelde vragen onderaan deze pagina en
bekijk hier onze algemene voorwaarden + retourbeleid die van toepassing zijn.

Veel gestelde vragen

FAQ

1Kan ik met het e-book camper elektra zelf de hele installatie doen?
Ons e-book camper elektra is bedoeld als hulpmiddel met installatietips en om de elektra in een camper beter te begrijpen, maar het is geen stappenplan of vervanging voor een professionele installatie. We gaan er vanuit dat je zelf enige kennis hebt van elektra en weet wat je doet. Je blijft zelf verantwoordelijk voor een juiste en veilige installatie.
2Waarom heeft het AGM off-grid pakket een vanaf prijs?
Bij een AGM Off-grid pakket ontvang je een aparte lader om de huishoudaccu ook tijdens het rijden bij te laden. Welk type je precies nodig hebt hangt af van jouw camper en of deze een slimme dynamo heeft. Daardoor kan de prijs van het totale pakket mogelijk iets afwijken.
3Wat voor merk AGM accu krijg ik?
Dit hangt af van de voorraad bij onze leveranciers. Op het gebied van AGM accu's kun je uit veel meer betrouwbare merken kiezen dan bij een lithium accu het geval is. Daarom kiezen wij bewust niet voor het aanbieden van één specifiek merk AGM accu.
4Wat is een blauwdruk?
Dit is een voorbeeld tekening van hoe je jouw elektra set-up zou kunnen installeren. Deze is terug te vinden in het e-book camper elektra.
5Moet ik na de bestelling van een camper elektra pakket nog zelf spullen aanschaffen?
Ja. Wij leveren alleen zoals aangegeven bij de pakketten op onze website. Dit betreft de basis installatie tot en met het steekzekeringkastje. Je dient zelf o.a. te zorgen voor het juiste gereedschap, montagemateriaal zoals kabelgoten en beschermslang, de walstroomaansluiting, zonnepanelen, een schakelpaneel en alle verbruikers inclusief aansluitmateriaal die je op het schakelpaneel of steekzekeringkastje wilt aansluiten. Dit doen we bewust omdat we niet op de hoogte zijn van de verbruikers in jouw camper en een zonnepaneel en walstroomaansluiting verkrijgbaar zijn in verschillende uitvoeringen en afhankelijk zijn van wat past en jouw persoonlijke wensen.
6Hoeveel dagen kan ik off-grid staan met de off-grid camper elektra pakketten?
Dat hangt heel erg af van je verbruik, maar ook van het vermogen van je zonnepanelen, hoeveel je rijdt en welk seizoen het is. Bij een gemiddeld verbruik zouden de meeste mensen ongeveer 3 tot 5 dagen off-grid kunnen kamperen op de huishoudaccu en dit kunnen verlengen als de zonnepanelen genoeg opwekken of door te rijden.
7Hoe weet ik zeker of ik de juiste kabellengte, kabeldiktes en zekeringen ontvang?
Binnen onze camper elektra pakketten gaan we uit van maximale afstanden en vermogens. Dit baseren we o.b.v. het vermogen van de bijgeleverde apparatuur en een gemiddelde afstand waarbij de apparatuur zoveel mogelijk bij elkaar gemonteerd wordt. Wel ontvang je iets meer lengte kabel en extra perskabelogen voor een beetje meer speling.
8Hoe zit het met retourbeleid?
In principe geldt de wet koop op afstand, maar je kunt ons retourbeleid ook lezen i.c.m. de algemene voorwaarden die zowel op deze pagina als de aanvraagpagina van de pakketten zijn te vinden. Goed om te weten is dat onze digitale producten zoals het e-book en het aansluitschema t.w.v. €25 niet retour gezonden kunnen worden na downloaden. Ook de kosten die worden gemaakt voor het vooraf instellen van apparatuur kunnen niet geretourneerd worden.

Meer weten? Lees hier onze algemene voorwaarden inclusief retourbeleid die van toepassing zijn of neem contact met ons op.