Camper Elektra Pakket: AGM Camping

Voor je besluit een camper elektra pakket bij ons af te nemen willen we je graag nog even wijzen op het volgende:

 • Lees hier onze algemene voorwaarden en retourbeleid
 • Je blijft altijd zelf verantwoordelijk voor een juiste en veilige installatie. Wander Rebel is daardoor niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van de keuze om de installatie zelf uit te voeren m.b.v. de bestelde producten
 • Alle materialen worden - mits voorradig - binnen 1 tot 4 werkdagen opgestuurd naar het opgegeven adres

Op al onze overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassingen. Bij het plaatsen van een bestelling of een akkoord op een offerte, bevestig je dat je de algemene voorwaarden van Wander Rebel hebt gelezen, dat je deze begrijpt en hiermee instemt.

  1. Je gegevens


  2. Met de volgende vragen voeren wij een extra controle uit om er zeker van te zijn dat het pakket voldoet aan jouw wensen.

  Bijvoorbeeld Mercedes Sprinter 313 CDI uit 2011

  Afhankelijk van het type dynamo heb je een Cyrix of DC/DC Charger nodig om de accu ook tijdens het rijden op te kunnen laden. Of jouw camper een slimme dynamo heeft kun je navragen bij de dealer of zelf meten met een multimeter. Varieert tijdens het rijden de spanning van de startaccu van <13,5 Volt naar 14,2 Volt, dan heb je een slimme dynamo. Meet je tijdens het rijden een stabiele laadspanning van meer dan 14 Volt, dan heb je geen slimme dynamo.

  Als de afstanden groter zijn, informeer dan a.u.b. voor een pakket op maat (let op: hier zijn mogelijk extra kosten aan verbonden). Je hebt dan mogelijk dikkere kabels en andere perskabelogen nodig voor een juiste en veilige installatie.  3. Instellen apparatuur

  Dit gaat om het instellen van het aantal Ampère waarmee de acculader mag laden en het instellen van de BatteryProtect en BMV Accumonitor zodat de huishoudaccu tot maximaal 30% ontladen mag worden. Komt de capaciteit van de huishoudaccu onder dit percentage, dan worden alle verbruikers automatisch uitgeschakeld zodat de huishoudaccu wordt beschermd tegen te diep ontladen. Let op: Maak je hier geen gebruik van en wil je dit zelf doen, dan heb je hier een extra (configuratie) kabel voor nodig.