Voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk. Binnen deze categorie delen we voorbeelden ter inspiratie en informatie die handig is om te weten vóór je begint met het bouwen van je eigen camper.

E-book camper bouwen

Alles voor het zelf bouwen van een camper.

Heb je altijd al een eigen huisje op wielen willen hebben? Dan bouw je er toch gewoon zelf eentje! Maar zo'n camper bouw project brengt natuurlijk ook wat uitdagingen met zich mee. Met onze blogs helpen we je op weg binnen de verschillende stappen. Kom je er na het lezen toch niet helemaal uit? Dan is ons e-book camper bouwen misschien wel wat je zoekt. Daar gaan we de diepte in en delen we meer over alle camper bouw stappen.

Camper Elektra

Dit is misschien wel een van de moeilijkste stappen tijdens het bouwen van je eigen camper: de elektra. Maar no worries, met een achtergrond in elektrotechniek en vele camper elektra installaties in opdracht voor klanten helpen wij je op weg naar een camper waarmee je off-grid kan kamperen!

Camper elektra blogs

Camper elektra schema's

Keuken: Koken, Gas & Water

Ben je op zoek naar tips voor het bouwen van alles in en rondom de keuken en wil je meer weten over de verschillende manieren van koken, (warm) water en gas? Binnen deze categorie delen we onze beste tips over een camper keuken, maar dan zonder smakelijke recepten. Daarvoor verwijzen je graag naar een foodblog :-

Voorzieningen

Tijdens het bouwen van je eigen camper zijn er genoeg keuzes te maken, ook wat betreft voorzieningen. Want wil je bijvoorbeeld een toilet in de camper hebben en welk type past dan het beste? Of kampeer je ook graag in de winter en ben je op zoek naar tips voor de beste kachel? We delen het in onderstaande blogs.

Na het bouwen / Camper is klaar!

Camper klaar? Dan kan het reizen en kamperen eindelijk gaan beginnen! Binnen deze categorie delen we onze beste campertips voor tijdens het reizen.