Boot Elektra Schema's

Download hier gratis drie voorbeeld elektra schema's voor je boot.

Heb je een eigen boot en wil je een elektra refit uitvoeren of het elektrasysteem aan boord uitbreiden? Op deze pagina delen we drie boot elektra schema's met verschillende set-ups die je gratis kunt downloaden.

✅ 3 gratis boot elektra schema's (basis, meest voorkomend en lithium)
✅ Inclusief handige inkooplijst/boodschappenlijst

Ja, ik wil gratis boot elektra schema's!

Vul onderstaande velden in en ontvang gratis de elektra schema's in je e-mail.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens, deze zijn veilig. Met het invullen van je gegevens ga je akkoord met onze privacyverklaring.

Wij zijn Wander Rebel

Hi! Wij zijn Niels en Shamira en samen met onze poes Saartje wonen we in Utrecht en reizen we parttime als locatie-onafhankelijk ondernemers in ons busje die we hebben omgebouwd tot camper.

Dat we een paar maanden per jaar kunnen wonen, werken en reizen in ons busje is te danken aan het off-grid elektrasysteem in onze camper. Daardoor hebben we altijd genoeg stroom om te werken en onze apparatuur zoals laptops en camera's op te laden, maar ook een koelkast, nespressomachine en inductieplaat omdat we koken op inductie in plaats van op gas.

De kennis van elektra hebben we opgedaan door Niels zijn achtergrond in elektrotechniek en twee elektra refits op een zeilboot van een goede vriend, dat door het vele samen varen en klussen een gezamenlijk project is geworden. Naast kamperen wordt er dan ook regelmatig gezeild.

Inmiddels zijn we heel wat boot en camper elektra klussen verder, zowel voor onszelf, als voor vrienden en klanten. Daardoor hebben we samen de nodige kennis en ervaring opgedaan wat betreft boot elektra en op basis daarvan deze drie boot elektra schema’s gemaakt (basis, meest voorkomend & lithium). Je kunt de schema’s als geheel gebruiken of er voor jou uithalen wat van toepassing is op jouw situatie.

Benieuwd naar onze reizen? Volg ons dan op Instagram